Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ούτε μύγα στο...σπαθί του: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης έδειρε το σύντροφο της κόρης του

Δεν άντεξε ο τραγουδιστής

4 Ιουνίου 2023 14:59
Ούτε μύγα στο...σπαθί του: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης έδειρε το σύντροφο της κόρης του
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε μύγα στο...σπαθί του δε σηκώνει ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος στο παρελθόν είχε δείρει το σύντροφο της κόρης του. Αφροδίτης και είχε εξηγήσει το λόγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο η κόρη του τραγουδιστή, Αφροδίτη Σφακιανάκη, είχε μια σχέση με ένα αγόρι, η οποία όμως δεν πήγε καλά και εκείνη θέλησε να χωρίσουν.

Εκείνος όμως δεν δέχτηκε και τόσο καλά τον χωρισμό αυτό και συνέχισε να την παρενοχλεί και να της ασκεί πίεση. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε το τι γινόταν, συνέβη και το περιστατικό που προκάλεσε... σούσουρο στα νότια προάστια.

Ήταν ένα επεισόδιο που έγινε μεταξύ του Νότη Σφακιανάκη και του πρώην αγοριού της κόρης του. Η κόρη του Νότη για ένα διάστημα βίωσε την δική της "κόλαση" και ο δημοφιλής τραγουδιστής που χαρακτηρίζεται για το έκρυθμο του χαρακτήρα του, δεν θα μπορούσε να αφήσει την κατάσταση να συνεχιστεί έτσι.

Νότης Σφακιανάκης
Νότης Σφακιανάκης © (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Στη συνάντηση που είχε με το αγόρι αυτό, το οποίο κατάφερε να τον πετύχει στο δρόμο, τα πράγματα... ξέφυγαν, όταν το αγόρι προσπάθησε να του επιτεθεί φραστικά. Εκείνος του έριξε ένα χαστούκι που σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του την ζωή.

Η εξήγηση του Νότη Σφακιανάκη

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Secret" είχε δώσει ο Νότης Σφακιανάκης και εκτός των άλλων μίλησε για τα παιδιά του αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του τα διάφορα δημοσιεύματα για τον πατέρα τους. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και αν αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου… Κατεβαίνω κάτω και της λέω "καλά δεν του έκανα;". Εκείνη τη μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Όταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα "Τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυο…. Το διακωμωδώ, τι να κάνω;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share