Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μένει πάντα η πληγή! Εκείνοι απο ψηλά πάντα μας προσέχουν...» - "Τσακίζει" καρδιές η Μάγδα Τσέγκου για τον 14χρονο ανιψιό της που έφυγε από τη ζωή (photo)

«Ο Αγγελάκος μας, είναι πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και τους ανθρώπους μας πρέπει να τους μνημονεύουμε να θυμόμαστε...»

4 Ιουνίου 2023 11:28
«Μένει πάντα η πληγή! Εκείνοι απο ψηλά πάντα μας προσέχουν...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη μνήμη του αδικοχαμένου ανιψιού της που έφυγε από τη ζωή στα 14 του χρόνια θέλησε να τιμήσει η Μάγδα Τσέγκου. Η δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση με αφορμή το Ψυχοσάββατο, που ήταν χθες. Ο ανιψιός της, Άγγελος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο ατύχημα, πριν από 2 χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε εικόνες με τον ανιψιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια τόνισε, πως παρά την απώλειά του, θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά της. Παράλληά, στην εκπομπή «Mega καλημέρα» είχε μιήσει η Μάγδα Τσέγκου, η οποία είχε αναφερθεί και στον πρώην συνεργάτη της Γιώργο Αυτιά.

Τσακίζει" καρδιές η Μάγδα Τσέγκου για τον 14χρονο ανιψιό της που έφυγε από τη ζωή

«Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας, τιμά τη μνήμη των χριστιανών αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τη ζωή τα Ψυχοσάββατα. Αν και όλα τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις ψυχές, σήμερα 3 Ιουνίου όπως και 18 Φεβρουαρίου οι ημέρες είναι προς τιμήν των ανθρώπων μας.

Ο Αγγελάκος μας, είναι πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και τους ανθρώπους μας πρέπει να τους μνημονεύουμε να θυμόμαστε τα καλά τους, τις κοινές στιγμές μας και οι αναμνήσεις να μας συντροφεύουν πάντα . Όταν φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος, μένει για πάντα μια «πληγή»μέσα μας. Αυτή η πληγή, ειναι ημέρες που πονάει και ημέρες που κάπως καλυτερεύει.

Η πολυαγαπημένη μου, μονάκριβη και λατρεμένη μου Μελίνα, είχε πει κάτι πολύ σωστο και ώριμο το οποίο έχει χαραχτεί μέσα μου . «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό»!

Επειδή στα social έχω αποκτήσει μαζί σας μια ιδιαίτερη σχέση και μιλάμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα μετά την εκπομπή που κάναμε με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με θεμα τη διαχείριση του πένθους.

Θέλω σε όλους εσάς που μιλήσαμε τότε, σήμερα να σας ευχαριστήσω και πάλι για άλλη μια φορά για την επικοινωνία, γιατί κι εσείς το ίδιο περνάτε και όπως είπαμε και τότε, πρέπει να προχωρήσουμε να κοιτάμε μπροστά στη ζωη που τρέχει, πάντα όμως, έχοντας σε μια φωλίτσα μέσα μας τους ανθρώπους μας. Γιατί οι άνθρωποι όταν τους μνημονεύουμε δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Ένα κεράκι και ένα πρόσφορο στην εκκλησία, το καντηλάκι μας αναμμένο στο σπίτι και προσευχή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Και εκείνοι απο ψηλά πάντα μας προσέχουν!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share