Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

3 Ιουνίου 2023 19:39
Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ματίνα Παγώνη φιλοξένησαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6), στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, «Δύο στη μία» με αφορμή τον παγκόσμιο συναγερμό από τον Π.Ο.Υ. για τη Νόσο Χ. Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική, καθώς εξομολογήθηκε κάτι που, όπως είπε, δεν το ξέρει κανείς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η κα. Παγώνη προχώρησε σε μια χαλαρή αποκάλυψη για τον προσωπικό της χρόνο και τα παιδικά της χρόνια.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές της εκπομπής «θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει κανείς».

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη…

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν προσέχω την εμφάνιση μου, παιδιά. Δεν γυμνάζομαι ποτέ. Δεν μου άρεσε ποτέ η γυμναστική και θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Ενώ στο σχολείο, που πήγαινα, είχα πάρει βαθμούς 18 και 19 και 20… στη γυμναστική έπαιρνα με μέσον 16» είπε αρχικά.

«Με μέσον έπαιρνα λοιπόν 16 διότι ήμουν όλο άρρωστη! Όλο δεν μπορούσα, όλο είχα πονοκεφάλους! Προτιμούσα να κάνω μαθηματικά, φυσική και οτιδήποτε άλλο αλλά δεν ήθελα με τίποτα την γυμναστική» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορούσα να πάω στην γυμναστική, το λέω και συνεχίζω και ακόμα. Είμαι τεμπέλα, ναι. Δεν μου άρεσε η γυμναστική» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ματίνα Παγώνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ματίνα Παγώνη: «Πιο αναγκαίο από ποτέ φέτος το εμβόλιο της γρίπης» - Πότε πρέπει να το κάνουμε

«Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους, πιέζουμε πολλή καιρό για αυτό», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Παράλληλα, σχετική εγκύκλιο για τον αντιγριπικό εμβολιασμό 2022 εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, την οποία υπογράφει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας για τη γρίπη, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι ήδη από το καλοκαίρι σημειώθηκαν πολλά κρούσματα, ενώ τόνισε ότι, λόγω του ότι φέτος το χειμώνα δεν θα υπάρχουν μάσκες, ο εμβολιασμός κρίνεται υποχρεωτικός.

Πότε είναι η ιδανική περίοδος για το εμβόλιο κατά της γρίπης

Η γρίπη είναι σε έξαρση από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το πολύ και μέχρι τέλος Μαρτίου, κάτι που, όπως είπε, κάνει ιδανικό για εμβολιασμό το διάστημα τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. Όσο για τον κορωνοϊό, παραδέχθηκε πως υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών.

Τέλος, σε ερώτηση για τους αιφνίδιους θανάτους, απάντησε ότι, «πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών, με διάφορα υποκείμενα νοσήματα, που πρέπει να ομαδοποιηθούν», γιατί λόγω της πανδημίας και των εμβολίων, «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και για το λόγο αυτόν, πρέπει να υπάρχει έρευνα, για να δοθούν απαντήσεις και να εφησυχάσει ο κόσμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share