Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Έχτισε μοναστήρι στην Άνδρο - Το τάμα χιλιάδων ευρώ για να στεριώσει ο τρίτος γάμος της (photo)

Σοκ με πρωτοσέλιδου περιοδικού

3 Ιουνίου 2023 13:58
Ελένη Μενεγάκη: Έχτισε μοναστήρι στην Άνδρο - Το τάμα χιλιάδων ευρώ για να στεριώσει ο τρίτος γάμος της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει χτίσει μοναστήρι στην Άνδρο, μετά από τάμα χιλιάδων ευρώ, για να στεριώσει ο τρίτος της γάμος με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «Yes», η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στη διαδικασία να χτίσει ένα ολόκληρο μοναστήρι. Βέβαια δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς πολλές φορές η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει εκφράσει ανοιχτά την πίστη της.

Η ίδια σπάνια κάνει αναφορές στην προσωπική της ζωή, αλλά πρόσφατα και για πρώτη φορά μίλησε για το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Η ερωτική εξομολόγηση της Μενεγάκη στο Ματέο Παντζόπουλο: «Ήθελα να αρέσω στον άντρα μου όταν...»

Σε μια σπάνια ερωτική εξομολόγηση είχε προβεί η Ελένη Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί τους, αποκαλύπτοντας πως ήθελε να αρέσει στον άντρα της, παρά τις αλλαγές στο σώμα της. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία που κληρονομεί η μικρή Μαρίνα.

Πριν μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της με αφορμή το θέμα συζήτησης, που είχε: «Πώς να παραμείνω ελκυστική στον σύντροφό μου όπως ήμουν στις αρχές» είχε αποκαλύψει on air πως στην τελευταία της εγκυμοσύνη και μετά τη γέννα δεν της άρεσε καθόλου το σώμα της!

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Η παρουσιάστρια είχε πει τότε στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ που έκανα πολλές εγκυμοσύνες μόνο στην τελευταία αισθάνθηκα "πού πας έτσι;" Στην τελευταία μου, είπα "όχι Ελένη μου δεν την βγάζεις έτσι… με τίποτα.

Αφού γέννησα και είδα το σώμα μου ατσούμπαλο, τρελάθηκα και είπα ποτέ δε θα το ξαναδώ έτσι… Ήθελα να αρέσω στον άντρα μου, αποκλείεται να έβλεπε κάτι διαφορετικό από αυτό που έβλεπα εγώ, οπότε… δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share