Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

«Βόμβα» για τη Γαία Μερκούρη: Δεν άντεχε τη μητέρα της και πήγε να μείνει αλλού!

Το αποκάλυψε η Δωροθέα Μερκούρη!

3 Ιουνίου 2023 13:29
«Βόμβα» για τη Γαία Μερκούρη: Δεν άντεχε τη μητέρα της και πήγε να μείνει αλλού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη, ότι οι κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα, πήγαν να μείνουν αλλού γιατί δεν την άντεχαν.

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για την σχέση της με τις κόρες της και τον λόγο που έφυγαν για να μείνουν αλλού.

«Με την μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την στεναχωρώ. Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω και εγώ» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Δωροθέα Μερκούρη είπε πως όταν χώρισαν με τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία ώστε να το αντιμετωπίσουν σωστά. Παράλληλα, δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

«Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους», είπε η Δωροθέα Μερκούρη. «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού» κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.

Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος στο... μεροκάματο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, προκειμένου να βγάλουν λεφτά το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Την αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου η οπία αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο και τον σύντροφο της, Άγγελο Λάτσιο δηλώνοντας πως «Η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου».

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

» Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον» κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Όσα σχολιάστηκαν στην εκπομπή για το ζευγάρι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share