Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Εύας Αντωνοπούλου στο δελτίο του ΣΚΑΪ - Η δικηγορία, η παραίτηση, η θητεία δίπλα στον Καμπουράκη, το "αγκάθι" και η... Μύκονος (Video)

Αποτελεί μία από τις ανερχόμενες παρουσιάστριες-δημοσιογράφους στην Ελλάδα

3 Ιουνίου 2023 11:29
Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Εύας Αντωνοπούλου στο δελτίο του ΣΚΑΪ - Η δικηγορία, η παραίτηση, η θητεία δίπλα στον Καμπουράκη, το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το ντεμπούτο της στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 13:50, έκανε την Πέμπτη 1η Ιουνίου η Λένα Φλυτζάνη, η οποία αποτελεί την αντικαταστάτρια της Εύας Αντωνοπούλου, που έλυσε τη συνεργασία της μετά από 15 χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Η Λένα Φλυτζάνη, μπορεί να είναι μία από τις ανερχόμενες παρουσιάστριες- δημοσιογράφους στην Ελλάδα, ωστόσο μόνο άγνωστη δεν είναι στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπή με τον Δημήτρη Υποφάντη και αργότερα στάθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Δημήτρη Καμπουράκη την εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα".

Με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, η νεαρή δημοσιογράφος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, στα νέα της καθήκοντα στον σταθμό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι διαθέτει δομημένο λόγο, σοβαρότητα αλλά και χιούμορ.

Λένα Φλυτζάνη - Η δικηγορία, η παραίτηση, η θητεία δίπλα στον Καμπουράκη, το "αγκάθι" και η... Μύκονος

Μέχρι τα 23 της έμενε στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε, ωστόσο δεν επέλεξε εξ αρχής τον δρόμο της δημοσιογραφίας αν και ήταν ο κρυφός της πόθος. Με γονείς όπου ο πατέρας έχει πέντε πτυχία, η μητέρα είναι γιατρός και ο θείος της καθηγητής Πανεπιστημίου, η Λένα Φλυτζάνη, αν και έχει παραδεχτεί πως δεν ήταν καλή μαθήτρια, στρώθηκε για τα καλά και πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης.

Αφού τελείωσε τη σχολή, στα 23 της κατέβηκε στην Αθήνα για την άσκησή της σε γραφείο. Εκεί άνοιξε η "πόρτα" της δικηγορίας αντικρίζοντας την σε όλο της το φάσμα. Ευελπίδων, Πρωτοδικεία, Εφετεία... Κάτι δεν της έκανε. Κάτι δεν την γέμιζε όμως και κάπου εκεί βγήκε στην επιφάνεια πως, ανέκαθεν με τη δημοσιογραφία ήθελε να ασχοληθεί.

Αποφάσισε να σπουδάσει έτσι στη σχολή New Media Studies και στη συνέχεια έκανε την πρακτική της- παράλληλα με τη Νομική- στον ΣΚΑΪ. Καθημερινές στο δικηγορικό γραφείο και σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ.

Τρεις μήνες κράτησε όλο αυτό, όταν από τον ΣΚΑΪ τους ανακοίνωσαν πως θέλουν να στελεχώσουν τον σταθμό με νέα παιδιά, που θα ασχοληθούν με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Βέβαια, για να βγαίνουν οι ώρες έπρεπε να παραιτηθεί από τη δικηγορία.

"Είπα απευθείας ναι. Δεν σκέφτηκα τίποτα. Είπα πάμε να το ρισκάρω γιατί αυτό θέλω, αυτό αγαπώ και καταπιέζομαι κάνοντας κάτι άλλο", είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο LadyLike.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη δημοσιογραφία

Αν και ακόμα είναι μικρή ηλικιακά και έχει να ζήσει πολλά ακόμα στην δημοσιογραφική της διαδρομή, εν τούτοις, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, πολύ δύσκολη στιγμή ήταν, όταν επικοινώνησε με τη μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς που δολοφόνησε ο τότε σύντροφός της στη Φολέγανδρο.

"Δεν μίλησα ως δημοσιογράφος, αλλά όπως θα μιλούσα σε έναν δικό μου άνθρωπο που θα τον έπαιρνα να τον συλλυπηθώ. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα" είχε πει χαρακτηριστικά.

Λατρεύει τη Μύκονο και τη θάλασσα

Η Λένα Φλυτζάνη, αν και δηλώνει low profile άνθρωπος, εν τούτοις αγαπάει τη Μύκονο καθώς έχει περάσε εκεί υπέροχες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ λατρεύει τη θάλασσα και όποτε θέλει να ηρεμήσει την επισκέπτεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share