Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«1,5 χρόνο πριν ήξερα ότι είχαν τελειώσει τα πάντα! Έπαιζα ένα ωραίο θέατρο» - Κατάθεση ψυχής από την Δέσποινα Μοιραραράκη για τον αδικοχαμένο συζυγό της (Video)

«Δοξάζω τον Θεό που έζησα μαζί του ένα όνειρο! Αυτό που έζησα με τον άντρα μου πιστεύω ότι το έχουν ζήσει λίγες γυναίκες. Εγώ πίστευα ότι ο Θεός θα μου έφερνε κάτι μοναδικό στη ζωή μου και πραγματικά το πήρα»

3 Ιουνίου 2023 11:03
«1,5 χρόνο πριν ήξερα ότι είχαν τελειώσει τα πάντα! Έπαιζα ένα ωραίο θέατρο» - Κατάθεση ψυχής από την Δέσποινα Μοιραραράκη για τον αδικοχαμένο συζυγό της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κατάθεση ψυχής έκανε η Δέσποινα Μοιραραράκη για την απώλεια του συζύγου της αλλά και τη ζωή που έζησε μαζί του, όντας καλεσμένη στο «Πρωινό μας». Παράλληλα, η γνωστή επιχειρηματίας είχε μιλησει για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή αλλά και την κακοποίηση από τον πρώτο σύζυγό της.

«1,5 χρόνο πριν ήξερα ότι είχαν τελειώσει τα πάντα! Έπαιζα ένα ωραίο θέατρο»

«Πάνω από όλα είμαι μητέρα. Είμαι και επιχειρηματίας. Από κει και πέρα το πώς βιώνω τον πόνο μου είναι για μένα και για το σπίτι μου. Ο άντρας μου μου έλεγε “δεν θέλω να μας λυπούνται, είσαι η Μοιραράκη, απαγορεύεται Δεσποινούλα”. Ό,τι έχει η ψυχή μου είναι προσωπικό μου θέμα. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω. Ζήτησα βοήθεια από ειδικό όταν ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας του συζύγου μου.

Δεν επέτρεψα να μάθει κανείς τίποτα, γιατί δεν ήθελε κι ο άντρας μου. Εδώ στο Ναυτικό και δεν το ξέρανε. Εγώ 1,5 χρόνο πριν ήξερα ότι είχαν τελειώσει τα πάντα και έπαιζα ένα ωραίο θέατρο. Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι δεν θα φύγει από τη ζωή» είπε.

«Αυτή τη στιγμή δοξάζω τον Θεό που έζησα μαζί του ένα όνειρο. Αυτό που έζησα με τον άντρα μου πιστεύω ότι το έχουν ζήσει λίγες γυναίκες. Αυτή η αγάπη που είχαμε, αυτός ο έρωτας, το καταπληκτικό δέσιμο.

Ντρεπόμουν να πω ότι δεν μαλώναμε ποτέ. Ρουφήξαμε τη ζωή. Τον γνώρισα όταν ήμουν 48 και ο Γιάννης 44. Μου το έφερε ο Θεός στα 48 μου, ήταν ένας πολύ μεγάλος, δυνατός έρωτας, με αγάπη, με τα πάντα.

Εγώ θέλω να δώσω ένα μήνυμα στους ανθρώπους, η ζωή συνεχίζεται. Εγώ έκανα έναν κύκλο 15 ετών και ήταν τέλειος. Ευγνωμονώ τον Θεό που το ζησα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι μόνες τους, που δεν έχουν παντρευτεί. Υπάρχει ουσία στις σχέσεις; Εγώ αυτό το ρούφηξα. Εγώ πίστευα ότι ο Θεός θα μου έφερνε κάτι μοναδικό στη ζωή μου και πραγματικά το πήρα.

Του έλεγα ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου και μου έλεγε ότι εκείνος είναι ο πιο ευτυχισμένος άντρας. Εγώ δεν έχω δώσει στη δημοσιότητα τα όσα έχουμε περάσει» είπε χαρακτηριστικά ευχόμενη στη Φαίη Σκορδά να ζήσει κάτι αντίστοιχο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share