Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πήρε θέση ο Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Ξεκαθάρισε το τοπίο

2 Ιουνίου 2023 22:59
Πήρε θέση ο Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, όπου απασχόλησε τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, αλλά και όσα γράφτηκαν για τη νέα του σχέση, ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση και απάντησε στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Fair Play, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα του περιοδικού «yes» με τη φήμη ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει παιδί με την νέα του σύντροφο την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Τι ανέφερε για τα δημοσιεύματα

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Στροφή στην καριέρα του Ντέμη Νικολαΐδη - Δε φαντάζεστε με τι θέλει να ασχοληθεί (photo)

Ο βετεράνος επιθετικός της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό. Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες, ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η στροφή στην καριέρα του και η βάρδια στον Πυροσβεστικό Σταθμό

Μάλιστα, στο πλαίσιο των καθηκόντων των εθελοντών Πυροσβεστών – όπως διαβάζουμε στο blog της Νάντιας Αλεξίου – ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε 8ωρη βραδινή υπηρεσία, στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η βασική εκπαίδευση (η οποία αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος) των υποψηφίων εθελοντών πυροσβεστών γίνεται υπό την ευθύνη και εποπτεία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έχει διάρκεια 120ωρών και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των κατά τόπους Επαγγελματικών ή Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ως παραρτήματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Ντέμης Νικολαΐδης πυροσβεστική

Οι υποχρεώσεις των εθελοντών πυροσβεστών μεταξύ άλλων είναι να υπηρετούν στις Επαγγελματικές και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες Πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αποτελούν τμήμα της οργανικής-μάχιμης δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος και αποδεικνύουν αθόρυβα και καθημερινά με το έργο τους, το σκοπό της αποστολής τους σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share