Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιστροφές καταστροφές: Ο Βασίλης Καρράς γύρισε ανανεωμένος στη μουσική μετά το πρόβλημα υγείας – Το νέο του τραγούδι

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ

2 Ιουνίου 2023 22:38
Επιστροφές καταστροφές: Ο Βασίλης Καρράς γύρισε ανανεωμένος στη μουσική μετά το πρόβλημα υγείας – Το νέο του τραγούδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιστροφές καταστροφές: Με νέο τραγούδι αλλά και βίντεο κλιπ γύρισε δυναμικά στη μουσική σκηνή ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο τραγουδιστής, μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε νέα τραγούδια τα οποία και θα τραγουδήσει στους θαυμαστές του στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου, κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του λαϊκού τραγουδιστή για το τραγούδι «Για πάρτη της» στο ο οποίο ο Βασίλης Καρράς είναι φανερά ανανεωμένος.

Το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από τη Minos EMI σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Μαλλιά.

Καμία σχέση σε εμφάνιση και επάγγελμα: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του Βασίλη Καρρά (photo)

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές του λαϊκού ρεπερτορίου, με τον ίδιο πάντως να μην αφήνει πολλά να γίνονται γνωστά για την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, είχε πει πως ήταν «πολύ φτωχικά αλλά με αξιοπρέπεια. Ο πατέρας μας δούλευε στην οικοδομή και η μητέρα μας καθαρίστρια για να τα φέρουμε βόλτα. Είμαστε τρία αδέρφια. Εκτός από μένα, ο αδερφός μου Δαμιανός και η αδερφή μου, Αναστασία».

Για τα αδέλφια του δε γνωρίζουμε πολλά. Ο Δαμιανός, ωστόσο, βρίσκεται στη Σταυρούπολη, όπου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Μπορεί να γεννήθηκε στην Καβάλα αλλά μεγάλωσε στην Σταυρούπολη, μαζί με τον σαφέστατα πιο γνωστό αδερφό του.

Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν πρόσφατα υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Παύλου Μελά, έχοντας τον αδελφό του στο πλευρό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share