Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας – Σε μια ζόρικη φάση της ζωής μου»

Σπάνια εξομολόγηση από την ηθοποιό

2 Ιουνίου 2023 20:42
«Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας – Σε μια ζόρικη φάση της ζωής μου»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μέσα από τη νέα της ανάρτηση και «λύγισε», αναφέροντας πως έχει ανάγκη να το μοιραστεί, καθώς περνούσε μια ζόρικη φάση στη ζωή της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο έφαγε κράξιμο.

Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τι είναι το Breathwork

Πρόκειται μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή σε συνδυασμό με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές με στόχο να συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχικής υγείας, καταπολέμηση άγχους κρίσεων, κλπ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν...» - "Βόμβες" Κατερίνας Παπουτσάκη για τον χωρισμό της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της. Η ηθοποιός μίλησε για τις ισορροπίες που προσπαθεί να βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους, που έγινε γνωστός πριν από λίγους μήνες.

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share