Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο δύσκολος δρόμος της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καθάριζα τις τουαλέτες και μετά ήμουν...»

«Ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα...»

2 Ιουνίου 2023 20:29
Ο δύσκολος δρόμος της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καθάριζα τις τουαλέτες και μετά ήμουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον δύσκολο δρόμο προς την κορυφή, αποκαλύπτοντας πως καθάριζε τουαλέτες, ενώ ρωτήθηκε και για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

«Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει υπάλληλος στα μαγαζιά του πατέρα μου, αργότερα υπάλληλος σε άλλα τουριστικά μαγαζιά. Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα, δούλεψα σε εστιατόριο, ήμουν πολύ καλή στη λάντζα και στο σερβίρισμα παράλληλα. Για να πάρω τότε 4.000 δραχμές, καθάριζα το πρωί το μαγαζί, τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα. Επίσης, έχω μοιράσει διαφημιστικά σε σπίτια», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για το γάμο του Πάνου Μουζουράκη, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Εννοείται ότι θα έστελνα κάμερα. Θα περίμενα εκεί, αν με έδιωχνε, θα το δεχόμουν, αλλά πώς να με διώξει από ένα δημόσιο χώρο;».

Δείτε όσα δήλωσε

«Καρφιά» από Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μου αρέσει η Σίσσυ Χρηστίδου! Πόσες φορές να σας το πω!»

Πριν αρκετά χρόνια η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της Ελένης με κύριο αντικείμενο συζήτησης, τι άλλο… την τηλεόραση. Τότε η παρουσιάστρια του Star είχε πετάξει τα «καρφιά» της στη Σίσσυ Χρηστίδου, τονίζοντας ότι δεν της αρέσει! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όταν η κουβέντα έφτασε στις δύο τότε ανταγωνιστικές πρωινές εκπομπές, η Ζήνα είπε ότι το «Πρωινό ΑΝΤ1» χρειάζεται βελτιώσεις.

«Αδύναμο το τηλεοπτικό προιόν στον ΑΝΤ1. Πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη αξία στον Χρήστο Φερεντίνο γιατί το αξίζει. Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να δει το προιόν θα το δει για τον Χρήστο Φερεντίνο», δήλωσε και τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ρώτησε για την μεγάλη της «αγάπη», την Σίσσυ Χρηστίδου…

 Ζήνα Κουτσελίνη και Ελένη Μενεγάκη

«Δεν μ’ αρέσει η Σίσσυ! Πόσες φορές να στο πω!», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη σε έντονο ύφος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τις διαθέσεις της για την παρουσιάστρια του «Πρωινό ΑΝΤ1» -οι οποίες δεν ξέρουμε από που πηγάζουν. Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση εκείνη τη στιγμή…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share