Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βαρδή: «Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και...»

«Μου έλειψε να βλέπω τους δύο γονείς στο σπίτι...»

2 Ιουνίου 2023 18:22
Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βαρδή: «Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο Ποιος είναι πρωνιάτικα και στον Γιώργο Λεμπέση για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής και αποκαλύπτοντας πως είχε θυμώσει την εποχή που ο αείμνηστος συνθέτης ήταν άρρωστος. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του.

«Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος κι έγραφαν διάφορα σχόλια ότι καλώς να φύγει από την ζωή. Είχε βγει κι ένας δημοσιογράφος που είχε πει ότι είχε «φύγει», ενώ δεν είχε «φύγει»… Μου έλειψε να βλέπω τους δύο γονείς στο σπίτι. Μου έλειψε η επικοινωνία. Έβλεπα την μητέρα μου και κάποια ΣΚ τον πατέρα μου. Το οικογενειακό περιβάλλον της καθημερινότητας ή των γιορτών που ήμασταν μαζί, το έχω ζήσει ελάχιστα» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.

«Μπαμπάς δεν γεννιέσαι. Δεν ξέρεις πως είναι οι συνθήκες όταν αποκτάς αυτό το δώρο της ζωής. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι γεννημένος μπαμπάς. Μου αρέσει πολύ όλο αυτό που ζω, το αγαπώ πολύ και μου αρέσει να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς. Από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν» πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν συνάδει ο χαρακτήρας μου με τον χώρο που εκπροσωπώ. Πολλές φορές έχω χάσει πράγματα και με έχουν «ρίξει» σε δουλειές. Επειδή υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας κι η ταπεινότητα, να το δει σαν αδυναμία. Ο πατέρας μου το είχε αυτό το κομμάτι και του έλεγα μην το κάνεις αυτό, μην πας εκεί και μην ψάχνεις να δώσεις τραγούδια. Είσαι αυτός που είσαι, δεν έχεις να αποδείξεις κάτι, αλλά ο πατέρας μου από την πλευρά του ήταν ταπεινός. Ο πατέρας μου δεν είχε αίσθηση του ονόματός του. Μέχρι την περίοδο που αρρώστησε ήταν ενεργός, έγραφε τραγούδια κι ήθελε να αποδεικνύει ότι αξίζω να είμαι ακόμα στον χώρο. Δεν είμαι ένας παροπλισμένος συνθέτης. Είμαι ενεργός, γράφω επιτυχίες για τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και του βγήκε σε καλό αυτό, αλλά ποτέ δεν αντιλήφθηκε το μέγεθός του» κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share