Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ξέσπασε η Λίλιαν Αρχοντή: «Είναι λάθος και ψέμα, μιλήστε με τους δικηγόρους μου» - Ένταση στον αέρα με την ηθοποιό

Η αιχμηρή απάντησή της στον Σταύρο Μπαλάσκα

2 Ιουνίου 2023 17:25
Ξέσπασε η Λίλιαν Αρχοντή: «Είναι λάθος και ψέμα, μιλήστε με τους δικηγόρους μου» -  Ένταση στον αέρα με την ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίλιαν Αρχοντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για να μιλήσει για την κακοποίηση που καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν η ίδια κι η κόρη της και ξέσπασε, δημιουργώντας ένταση σε συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Σε σύνδεση βρισκόταν κι ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, για να αναφέρει στοιχεία για την υπόθεση. Κατά την διάρκεια της συζήτησης οι δυο τους συγκρούστηκαν, καθώς ο ένας μιλούσε επάνω στον άλλον.

«Αν είναι να πέφτουν οι αστυνομικοί από τον οποιοδήποτε κι από μία γυναίκα της δικής μου ηλικίας, των δικών μου διαστάσεων. Άρα, δεν κάνει για το σώμα αυτός ο αστυνομικός. Αν εγώ, έτσι όπως με βλέπετε, δύναμαι να ρίξω κάτω έναν αστυνομικό, άρα ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στο σώμα. Έχω και συνέχεια, δεν σταματά εδώ. Ο Κ. Μπαλάσκας τι να πει;» είπα αρχικά η Λίλιαν Αρχοντή και συνέχισε παρακάτω: «Σχολούσε, έλεγε ότι βιάζομαι. Έληγε η βάρδιά του και το είδαμε μετά. Φαίνεται και στην κατάθεσή του και δεν έχει σημασία πολύ αυτό»

«Ε, μην μιλάτε τόσο πολύ. Δεν είμαστε στο σανίδι, είμαστε στην τηλεόραση. Σας παρακαλώ πολύ με προσβάλετε» ανέφερε ο κ. Μαπλάσκας και συνέχισε για την αναβολή της δίκης.

«Κύριε Μπαλάσκα συγγνώμη, δεν μπορούν να συνεχίσουν να ακούγονται ψέματα. Δύο φορές έχει αναβληθεί η δίκη κι ο εν λόγω αστυνομικός δεν έχει έρθει στην έδρα» απάντησε η Λίλιαν Αρχοντή. «Θα κρίνετε εσείς κ. Αρχοντή την απόφαση του δικαστή για την αναβολή;» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

«Εμείς στηριζόμαστε στην ελληνική δικαιοσύνη. Γιατί δεν έρχεται ο αστυνομικός; Έχει κάτι να κρύψει;» ρώτησε η ηθοποιός. «Από δικαστές αναβλήθηκε κ. Αρχοντή» ήταν η απάντηση του κ. Μπαλάσκα.

«Όχι κ. Μπαλάσκα είναι ψέμα και λάθος. Να μιλήσετε με τους δικηγόρους μου και με το δικαστήριο. Δεν αναβλήθηκε από την έδρα. Ήρθε ο κ. Ρώμας, ο κ. Σκιαδαρέσης και η κ. Κατσαβού. Ήρθαν άνθρωποι να με στηρίξουν και δεν ήρθε ο αστυνομικός» κατέληξε η Λίλιαν Αρχοντή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share