Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Έφη Πίκουλα: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνάει πολύ δύσκολα, αλλά δεν...»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ...»

2 Ιουνίου 2023 15:53
«Βόμβα» από Έφη Πίκουλα: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνάει πολύ δύσκολα, αλλά δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έφη Πίκουλα μίλησε στο Πρωινό και την Ελένη Παπαδόγια για τον γάμο της με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, για την Αλίκη, αλλά και για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ δύσκολα.

«Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα ήταν επιλογή μου. Την ίδια στιγμή, οι φήμες για δεύτερο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη πληθαίνουν.

Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Δεν θέλω όμως να τα συζητάμε αυτά γιατί με πονάνε. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι. Η ζωή μου συνεχίζεται, είναι φτιαγμένη γιατί είναι απαραίτητη η συντροφικότητα», είπε η Έφη Πίκουλα.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου ήταν Χριστούγεννα και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη.

Εγώ τότε είχα αρνηθεί, λέγοντάς του πως το σπίτι δεν είναι δικό του και πρέπει να με καλέσει η Αλίκη. Περνάνε λίγες ημέρες και μου τηλεφωνεί για να με καλέσει. Με συγκίνησε πολύ τότε. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα», εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Έφη Πίκουλα ανέφερε: «Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

Χριστίνα Γεωργίου: Αυτή είναι η γυναίκα που λίγο έλειψε να παντρευτεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ (photos)

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Χριστίνα Γεωργίου ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια και όλα έδειχναν ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να την παντρευτεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, καθώς το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει οριστικά χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η σχέση του με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συνέντευξή του είχε ζητήσει συγγνώμη από τη Χριστίνα Γεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν υπαίτιος για το χωρισμό τους.

Χριστίνα Γεωργίου και Γιάννης Παπαμιχαήλ

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε αναφέρει:

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη.

Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα.

Χριστίνα Γεωργίου πρώην σύντροφος Γιάννη Παπαμιχαήλ

Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share