Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν πολύ...»

«Στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια...»

2 Ιουνίου 2023 15:36
Συγκινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινήθηκε σήμερα (1/6) στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, καθώς σε λίγες μέρες κλείνουν 15 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

15 χρόνια μετά, η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε ένα αφιέρωμα του Γιάννη Χατζηγεωργίου στην εκπομπή της κι εξομολογήθηκε πως νιώθει ότι ο ηθοποιός είναι ακόμα ζωντανός.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέμα. Το πρόσωπο για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κοιτούσα το θέμα και δε μπορούσα να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια γιατί στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια.

Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Και μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις».

23 ημέρες πριν από το φρικτό έγκλημα που κόστισε τη ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη…

Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά (Video)

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος λίγο πριν πεθάνει, μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε βρεθεί τότε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η εξαφάνιση». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε μια κατάθεση ψυχής δε δίστασε να αναφερθεί στις ναρκωτικές ουσίες που είχαν οδηγήσει στη σύλληψή του, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η αδερφή του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share