Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: «Έλα παιδιά, χαμός...» - Το μήνυμά του για την περιπέτεια της υγείας του

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή;

2 Ιουνίου 2023 14:48
Νίκος Μουτσινάς: «Έλα παιδιά, χαμός...» - Το μήνυμά του για την περιπέτεια της υγείας του
Από Ανθή Κουρεντζή

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε μία φλεγμονή για κοιλιακή χώρα, που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», την ερχόμενη Τρίτη 6/6.

Μάλιστα, την ανακοίνωση για την τηλεοπτική του επιστροφή επιβεβαίωσε και ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής, όπου έκανε repost και ο Νίκος Μουτσινάς στο Instagram.

«Καλημέρα! Έχουμε καλά νέα! Τρίτη επιστρέφουμε! Έλα παιδιά, έχει μπει και ο τελευταίος μήνας της εκπομπής. Πάμε για χαμό» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στα social media.

Νίκος Μουτσινάς: «Έλα παιδιά, χαμός...» - Το μήνυμά του για την περιπέτεια της υγείας του

«Λάβρος» από τον Νίκο Μουτσιά - «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου και...» (video)

Την απόφαση των τηλεοπτικών εκπομπών να στείλουν τελικά κάμερες στην Αίγινα για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μέσα από βίντεό του ζήτησε οι δημοσιογράφοι να μείνουν μακριά από αυτή την ιδιαίτερη για εκείνον και τη σύντροφό του στιγμή, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς. Με την ευκαιρία, δείτε τον χαμό που προκλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με αφορμή τον γάμο του τραγουδιστή.

«Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. «Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις». Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό ποσό στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά όμως εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε,

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι «θέλουμε να στείλουμε κάμερες». Τι; Στην κηδεία της μάνας μου;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share