Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αποκάλυψε η ίδια: Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Τι εξομολογήθηκε;

1 Ιουνίου 2023 23:25
Το αποκάλυψε η ίδια: Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό”You” παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντωνά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη. Την ίδια στιγμή, ο ποδοσφαιριστής «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια.

Όσα αποκάλυψε

Όπως μοιράστηκε, όταν ο σύντροφός της μπήκε στο “Survivor”, ήρθε η ώρα για μερικά ξεκαθαρίσματα: “Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής το έχω πάρει από φίλους, πριν από κάποια χρόνια, όταν πέρασα κάτι πολύ δύσκολο προσωπικά και αντιλήφθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι που τους είχα μέσα στο σπίτι μου για δεν άξιζαν αυτήν τη θέση στη ζωή μου.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης

Μετέπειτα όταν ο Άρης μπήκε στο “Survivor” είδα ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Δεν είπαν ποτέ έναν λόγο καρδιάς, δεν στήριξαν, παρόλο που είχαμε περάσει προηγουμένως πολλές στιγμές μαζί. Έτσι, όμως, γίνονται τα ξεκαθαρίσματα… Εκτιμώ πολύ περισσότερο να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να μου λένε την αλήθεια παρά ανθρώπους ψεύτικους”.

Όσον αφορά τον γάμο τους, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον περασμένο Αύγουστο και δεν έγινε ποτέ, η Μαρία Αντωνά εξήγησε: “Σκεφτήκαμε να αναβάλουμε τον γάμο μας πέρυσι, τέλη Αυγούστου προς Σεπτέμβρη, που κάναμε μετακόμιση με τον Άρη και προέκυψε ένα θέμα υγείας στην οικογένεια του Άρη, που μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας”.

Survivor All Star: «Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο...» - Η Μαρία Αντωνά εξήγησε το λόγο που δε συμμετέχει ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης, φιναλίστ του Survivor 5, δε συμμετέχει στην All Star έκδοση, με τη Μαρία Αντωνά να εξηγεί στη «Super Κατερίνα» το λόγο, που δε συμμετέχει.

«Είναι κάτι στο οποίο μπορεί να απαντήσει μόνο η παραγωγή. Δεν ξέρω αν είναι αδικία ή δίκαιο. Είναι ένας από τους παίκτες που σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο Survivor γιατί όταν μιλάμε για All Star, μιλάμε για τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά και τους πιο δημοφιλείς. Καθόλου δεν στενοχωριέται. Όχι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την παραγωγή.

Αυτήν την στάση που έχει ο Άρης να μην δίνει απαντήσεις, θεωρούν ότι κάτι έχει συμβεί. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από αυτό που εσείς έχετε παρακολουθήσει τηλεοπτικά» απάντησε η Μαρία Αντωνά, με το ριάλιτι να πραγματοποιεί εξαιρετική τηλεοπτική πορεία.

Για τον γάμο τους, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε: «Νομίζω ότι πριν το καλοκαίρι. Για να μην λέω και μεγάλα πράγματα γιατί βλέπεις ότι καμία φορά υπολογίζεις άλλα πράγματα, αλλά ο Θεός στα φέρνει λίγο διαφορετικά. Δίνουμε λίγο χρόνο για να έχουμε καλύτερη προετοιμασία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share