Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Βάνα Μπάρμπα: «Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με στήριξε προσωπικά σε...»

Έφυγε από τη ζωή στα 84 του

1 Ιουνίου 2023 19:00
«Βόμβα» από Βάνα Μπάρμπα: «Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με στήριξε προσωπικά σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε χθες (31/5) ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος και η Βάνα Μπάρμπα έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως την στήριξε πολύ προσωπικά.

Η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη στήριξη που έχει λάβει από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και τη συνολική δράση του, κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που τον ήξερα πολλά χρόνια από το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένας άνθρωπος που προσωπικά με στήριξε σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Νομίζω ότι σημειολογικά κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με το φευγιό του αγαπημένου μας Θεόδωρου. Νομίζω ότι κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο μιας εποχής.

Ήταν τόσο σημαντικό αυτό το κομμάτι των χρόνων που περάσαμε με το παλιό ΠΑΣΟΚ, με έναν άνθρωπο που τα έλεγε έξω από τα δόντια, με έναν άνθρωπο που ήταν και μποέμ, που του άρεσε να διασκεδάζει, τα χαίρεται, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι με θλίβει η απώλειά του, όπως και πολλούς άλλους γιατί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα θρηνεί με έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Ακόμα και αν διαφώνησαν πολλοί μαζί του ο Θεοδώρος ο Πάγκαλος ήταν αυτό που ήταν, αληθινός και ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος πάνω από όλα. Είχαμε καιρό να τα πούμε λόγω της ασθένειάς του με το σάκχαρο. Τον θυμάμαι με αγάπη και με μεγάλο σεβασμό» κατέληξε, η Βάνα Μπάρμπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share