Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμία σχέση με την τηλεόραση: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Αννίτας Πάνια

Άνοιξε τη δική της εταιρεία!

1 Ιουνίου 2023 16:31
Καμία σχέση με την τηλεόραση: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Αννίτας Πάνια
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει η Αννίτα Πάνια, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση! Με την ευκαιρία, αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε για τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάσει την εκπομπή «Έλεος» στο Mega μαζί με τον Ηλία Ψινάκη.

Ωστόσο, παράλληλα με την παρουσίαση, η ίδια αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα στη ζωή της. Η Αννίτα Πάνια θα ασχοληθεί με το επιχειρείν, καθώς άνοιξε τη δική της εταιρεία με καλλυντικά.

Η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε πως πλέον κυκλοφορεί τη δική της σειρά με καλλυντικά.

«Ο κωδικός της ομορφιάς! Εύχομαι να γίνει και ο δικός σας κωδικός και αυτά τα προϊόντα που επιμελήθηκα με πολύ κέφι, να σας δώσουν τη χαρά που δίνουν και σε εμένα..», έγραψε στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Αννίτα Πάνια: «H Σοφία Καρβέλα ήταν ο λόγος που...»

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών η Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» και μίλησε και για τη Σοφία Καρβέλα.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη τραγωδία που βίωσε η Αννίτα Πάνια.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα.

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση…

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share