Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τη σχέση Μουτσινά - Ηλιάκη - «Δε μιλάνε, τέλος»

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε το τοπίο

1 Ιουνίου 2023 16:14
Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τη σχέση Μουτσινά - Ηλιάκη - «Δε μιλάνε, τέλος»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν κόλαφος, κάνοντας ένα σχόλιο για τη σχέση με τον Νίκο Μουτσινά και αποκαλύπτοντας ότι δε μιλάνε.

«Ήμουν καλεσμένη αλλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά με κάποια θέματα εδώ και μετά είχα κάποια άλλα ραντεβού και δε μπόρεσα να παραβρεθώ, με συγχωρείτε. Η κόρη της είναι υπέροχη, η Κατερινούλα είναι φανταστική. Μοιάζει στον Στέλιο αλλά μου θύμιζε και τη Μαρία. Να τους ζήσει, γερή και καλότυχη», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πω ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε αλλά και να είχε καλεστεί περνάει λίγο δύσκολα με την υγεία του. Περαστικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Όταν δεν μιλάνε δύο άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσεις στη βάφτιση ή σε ένα κοσμικό γεγονός. Δε μιλάνε, τέλος, γιατί να τον καλέσει; Και με εμάς είχε γίνει κάτι αλλά εγώ μετά μίλησα με τη Μαρία. Όταν έκανε παιδί, έστειλα και τα δώρα μου, επικοινωνήσαμε, την είδα κι έξω με τον άντρα της, είδα και το μωράκι τους, λύθηκε», επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια.

«Μία απορία. Βαφτίζει η Μαρία το παιδί. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Και βρίσκεται κάποιος να ρωτήσει: τον κύριο Μουτσινά τον καλέσατε; Δηλαδή σεβασμός στη βάφτιση, στην υγεία του άλλου και ρωτάς εσύ για να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι; Είναι ανεπίτρεπτο ρε παιδιά», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και ξέρεις ότι ο Νίκος περνάει δύσκολα. Ούτε εγώ θα το ρωτούσα. Ξέρεις ότι είναι η βάφτιση, είναι η χαρά. Ωραία απάντησε όμως η Μαρία», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, συμφωνώντας με την τοποθέτηση του συνεργάτη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share