Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Christina O»: 100.000 ευρώ την ημέρα! Δείτε πως είναι σήμερα η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση (Video)

Ο Σπύρος Σιγούρος μας ξεναγεί μαζί με τον ναυπηγό, κύριο Κώστα Καράμπελα στο πολυτελές σκάφος

1 Ιουνίου 2023 15:44
«Christina O»: 100.000 ευρώ την ημέρα! Δείτε πως είναι σήμερα η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» φιλοξενήθηκε στη θρυλική θαλαμηγό «Christina Ο» του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Σπύρος Σιγούρος μας ξεναγεί μαζί με τον ναυπηγό, κύριο Κώστα Καράμπελα στο πολυτελές σκάφος που σήμερα μισθώνεται έναντι 100.000 ευρώ την ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Εκεί πέθανε ο Αριστοτέλης κι εκείνη το έδωσε για 11.5 εκατ. ευρώ - Το αδιανόητα τεράστιο σπίτι που «ξεφορτώθηκε» η Αθηνά Ωνάση δίπλα στο μέρος όπου γεννήθηκε (photos)

Χριστίνα Ωνάση: Απαθανατίστηκε στην Ελλάδα ο τρίτος σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου», Σεργκέι Καούζοφ

Η διακριτική παρουσία του Σεργκέι Καούζοφ στο γνωστό εστιατόριο «Παπαϊωάννου» με τα ψαρικά στην Κηφισιά, συνοδευόμενου από δύο αγαπημένους του Ελληνες φίλους, τον γνωστό κοσμηματοπώλη Αντώνη Βουράκη και τον εφοπλιστή και μέτοχο της εταιρίας πετρελαίων ΕΛΙΝΟΪΛ Σπύρο Καρνέζη, προκάλεσε αίσθηση στους θαμώνες του εστιατορίου.

Σεμνός όπως πάντα, ο Ρώσος πλέον εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ντυμένος με μπλε σακάκι και πράσινο πουλόβερ, αν και επιθυμούσε να περάσει, όπως πάντα, αόρατος, έγινε αντιληπτός και η φωτογραφία του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ο τρίτος σύζυγος της αείμνηστης Χριστίνας Ωνάση και ο μοναδικός, όπως λέγεται, άντρας της ζωής της, που την αγάπησε πραγματικά, ζει πλέον μεταξύ Λονδίνου και Μαρόκου, όπου διαθέτει μια μοναδική βίλα καταφύγιο, την οποία αγόρασε μετά την πώληση του σπιτιού του στο Περιγιάλι της Λευκάδας, το οποίο πλέον έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Δεν ξεχνά όμως ποτέ την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο -εκτός από την περίοδο της πανδημίας- για να τελέσει τρισάγιο στο μνήμα της αγαπημένης του Χριστίνας, στον Σκορπιό. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκλονιστικά λόγια της κολλητής φίλης της Χριστίνας Ωνάση.

Χριστίνα Ωνάση: Απαθανατίστηκε στην Ελλάδα ο τρίτος σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου», Σεργκέι Καούζοφ

Αν και έχουν περάσει 45 χρόνια από τον γάμο τους και 35 από τον θάνατο της Χριστίνας, ο Καούζοφ ήρθε και φέτος στην Ελλάδα για το τρισάγιο. Μάλιστα, στην παραμονή του στην Αθήνα (σε σπίτι φιλικού προσώπου της οικογένειας Ωνάση και της Χριστίνας) συνάντησε τους δύο παλιούς, αγαπημένους του φίλους, τον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέζη και τον κοσμηματοπώλη Αντώνη Βουράκη, τον οποίο η δυναστεία Ωνάση εμπιστευόταν για τα μοναδικά κοσμήματα του οίκου.

Tην 1η Αυγούστου του 1978 η αείμνηστη μοναχοκόρη του Αριστοτέλη Ωνάση Χριστίνα ερωτεύεται κεραυνοβόλα και παντρεύεται στη Μόσχα τον 40χρονο Σοβιετικό υπάλληλο γνωστής ναυτιλιακής εταιρίας. Η τελετή γίνεται στο ληξιαρχείο, σε ένα γάμο που φημολογείται ότι στοίχισε μόλις 2 δολάρια! Η Χριστίνα για πρώτη φορά στη ζωή της δείχνει συνεπαρμένη και ευτυχισμένη. Η οικογένειά της όμως και οι συνεργάτες της δεν βλέπουν με καλό μάτι τον υπ’ αριθμόν τρίτο γάμο της.

Χριστίνα Ωνάση: Απαθανατίστηκε στην Ελλάδα ο τρίτος σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου», Σεργκέι Καούζοφ

Ο γάμος διαρκεί περίπου ενάμιση χρόνο και το διαζύγιό τους κάνει το Ρώσο πλουσιότερο κατά 25.000.000 δολάρια, ενώ γεννά και θεωρίες συνωμοσίας. Ομως μέχρι σήμερα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο Καούζοφ ήταν ο μόνος άντρας που αγάπησε πραγματικά τη Χριστίνα και δεν την ξέχασε ποτέ. Το 2009, ακριβώς απέναντι από τον μυθικό Σκορπιό, στο Νυδρί, στο πιο κοσμοπολίτικο μέρος της Λευκάδας, ο Καούζοφ έχτισε το δικό του καταφύγιο, ένα σπίτι απέναντι από τον τάφο της Χριστίνας, χωρίς να το γνωρίσει κανείς.

Το γεγονός όμως ότι το 2013 ο Σκορπιός πουλήθηκε από την Αθηνά Ωνάση στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ λέγεται πως απογοήτευσε τον Ρώσο πρώην σύζυγο της αείμνηστης Χριστίνας, ο οποίος πούλησε με τη σειρά του το σπίτι. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα η Villa Veneziano κλέβει την παράσταση στο Νυδρί. Εχει σχεδιαστεί με βάση τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και επιρροές από τη βυζαντινή παράδοση, και αποτελείται από πέντε πολυτελείς σουίτες, με τα ονόματά τους να παραπέμπουν στη δυναστεία Ωνάση, όπως Αριστοτέλης, Αλέξανδρος, Χριστίνα, Αθηνά και Σκορπιός.

Περιβάλλεται από έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο 2.000 τ.μ. και προσφέρει πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, στο Μεγανήσι και, φυσικά, στον Σκορπιό. Στο πιο ψηλό σημείο της βίλας βρίσκεται η πισίνα. Το ξενοδοχείο σήμερα διαχειρίζεται η εταιρία Anatolia Hospitality.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share