Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Το παιδί αρχίζει και...» - "Λύγισε" ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη (Video)

«Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και...»

1 Ιουνίου 2023 13:22
«Το παιδί αρχίζει και...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε δημόσια έξοδο του συνάντησε κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η δημοσιογράφος τον ρωτήσε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Αναστάση.

"Λύγισε" ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη

«Είμαι καλά... Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και... αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το παιδί, όπως σε όλους τους γονείς, είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα o Αναστάστης εννοείται. Και το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και καταλαβαίνει που βρίσκονται οι γονείς του και τι κάνουν. Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης, οπότε σιγά σιγά και αυτός θα προσαρμοστεί και το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή», εξομολογήθηκε.

«Έχουν συμβεί διάφορα! Σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με την Λένα Δροσάκη (Video)

Στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός του από την Λένα Δροσάκη, ενώ τόνισε πως ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα του. Παράλληλα, η Λένα Δροσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με την Λένα Δροσάκη

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με όσα τον εξοργίζουν στην κοινωνία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία».

«Λένε: τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share