Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι θα...» - Σούσoυρο με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Θέμη Σοφό (Video)

«Ήμουν σωστή νύφη, έκανα και...»

1 Ιουνίου 2023 11:39
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι θα...» - Σούσoυρο με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Θέμη Σοφό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με αφορμή τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός ήταν πεπεισμένος πως το πρώτο τους παιδί θα ήταν αγόρι. Παράλληλα, σε εν εξάλλω καταστάσει βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν κρατήθηκε και σχολίασε με έντονο ύφος τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σούσoυρο με την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συζήτηση με τον Δημήτρη Παπανώτα είπε: «Ο άνδρας μου ήταν σίγουρος ότι θα κάνει γιο. Εγώ τον είχα ρωτήσει αν δεν ήταν γιος, να πάρει το όνομα της μαμάς μου; Μου είχε πει ναι. Ήμουν σωστή νύφη, έκανα και τη Μαίρη Σοφού».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε ότι η κόρη του ζευγαριού έκλαψε πολύ στην τελετή της βάπτισης.

Εκτός εαυτού η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε στη θέση του το Δήμο Βερύκιο - «Μπορώ κι εγώ να φωνάξω και να γίνουμε εδώ μπουρλότο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον σύνδεση με το στούντιο του Δήμου Βερύκιου. Ωστόσο η ίδια βγήκε εκτός εαυτού και προσπάθησε να βάλει στη θέση του το δημοσιογράφο, τονίζοντας του πως μπορεί και εκείνη να φωνάξει και να γίνουν μπουρλότο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί είχαν τόσο μεγάλη διαφορά στις εκλογές η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, διακόπηκε πολλές φορές από την παρέα της εκπομπής. Όταν, λοιπόν, τον διέκοψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τότε οι τόνοι ανέβηκαν περαιτέρω. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την κόρη του Δήμου Βερύκιου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος

«Με αφήνετε εν τάχει να πω την άποψή μου ή δεν με αφήνετε; Να ολοκληρώσω και μετά να μου πείτε», είπε εκνευρισμένος ο Δήμος Βερύκιος. Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε σε ακόμα υψηλότερους τόνους.

«Καταρχήν ηρέμησε, μην ανεβάζεις τους τόνους γιατί μπορώ κι εγώ να φωνάξω και να γίνουμε εδώ μπουρλότο!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share