Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ρούλα Κορομηλά: «Μην ακούσω κιχ!» - Η φωτογραφία από το παρελθόν σε σύγκριση με το τώρα

Αναδρομή στο παρελθόν από την παρουσιάστρια

31 Μαΐου 2023 22:29
Ρούλα Κορομηλά: «Μην ακούσω κιχ!» - Η φωτογραφία από το παρελθόν σε σύγκριση με το τώρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε μια φωτογραφία του παρελθόντος φορώντας ένα άσπρο μαγιό.

Ένεκα του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία καλοκαιρινή της φωτογραφία από παλιά και μία από τώρα και έδωσε τη συμβουλή της στους διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, μία φωτογραφία της αδερφής της θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Ρούλα Κορομηλά.

«Μην ακούσω κιχ!» - Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά από το παρελθόν σε σύγκριση με το τώρα

«Φώτο που μου αρέσουν είπαμε κ έχουν ωραίο στόρυ. Η πρώτη από το πριν ( μπέμπα) στο “Μπράβο”. Και η δεύτερη πέρσι , δηλαδή πρόσφατη. Μην ακούσω κιχ! Γυμναστική κορίτσια μου! Ξεκινήστε. Μεγάλο μυστικό! Χρωστάω κ φετινή. Να ζεστάνει λίγο γιατί είμαι κρυουλιάρα».

Σαρωτική η Ρούλα Κορομηλά: «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται...»

H σαρωτική Ρούλα Κορομηλά είχε επιλέξει να υπερασπιστεί την Έλενα Παπαρίζου – χωρίς πάντως να την κατονομάσει – μετά από όσα είχαν γραφτεί για τα κιλά της. Μάλιστα, τόνισε πως ντρέπεται γι' αυτά που ακούγονται.

Η Ρούλα μίλησε για όλα τα είδη του μπούλινγκ και του ρατσισμού γενικά αλλά και ειδικά από γυναίκες για γυναίκες. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η πρώτη δουλειά της Ρούλας Κορομηλά.

Αναλυτικά έγραψε στο Instagram:

«Aς λέμε ένα « Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν. Προσπάθησαν! Τώρα: Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά! Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες, την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα!

Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και ολοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Αλλωστε ειναι Ευλογια να μεγαλωνεις. Με αυτά που ακούω κ διαβάζω να λέγονται για κάποιους, κ ειδικά απο γυναίκες προς αλλες,προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι.Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κ όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κ την ζωή μας κ ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν. Εκει που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια!

Πως έγινε,πως άλλαξε,πως πάχυνε,κ άλλα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση ! Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές! Η χρήση,δόσεις,της κακίας (μακρυά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν θεραπεύεται Μιλάνε,μιλάνε κ δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share