Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Στη φόρα το «πόθεν έσχες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Τόσα εκατομμύρια έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια (photo)

«Βόμβα» από γνωστό περιοδικό

31 Μαΐου 2023 13:28
Στη φόρα το «πόθεν έσχες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Τόσα εκατομμύρια έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια (photo)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φόρα βγήκε το «πόθεν έσχες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με γνωστό περιοδικό να αποκαλύπτει τα εκατομμύρια που έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί μια τεράστια περιουσία, καθώς τα επαγγέλματά τους, τους πρόσφεραν μεγάλες οικονομικές απολαβές.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε μάλιστα επενδύσει από κοινού σε εξοχική κατοικία στην Πάρο, κάτι που χρειάστηκε να διευθετήσει μετά τον χωρισμό του.

Στο σήμερα, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», ρίχνει λάδι στη φωτιά και αποκαλύπτει πως από το χωρισμό τους, αλλά και τη νέα θέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πολιτική σκηνή της Κύπρου, η Ζέτα Μακρυπούλια έχασε αρκετά χρήματα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share