Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διώροφο νεοκλασικό με μεγάλη συλλογή παπουτσιών: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του στο Παρίσι (video)

Το βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

31 Μαΐου 2023 12:54
Διώροφο νεοκλασικό με μεγάλη συλλογή παπουτσιών: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του στο Παρίσι (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή το τουρνουά τένις Roland Garros και μας δίνει μια ματιά στο σπίτι που νοικιάζει. Υπενθυμίζεται, ότι ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του γαλλικού όπεν.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί σήμερα εναντίον του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα, για το 2ο γύρο του τουρνουά και ελπίζει σε μια νίκη.

Πριν όμως από τον αγώνα, η κάμερα της Adidas βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, με τον Έλληνα αθλητή να κάνει μια μίνι παρουσίαση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο σπίτι του

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που ανέβασε η Adidas στο TikTok και έχει πάνω από 250.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό με αυλή, το οποίο και νοικιάζει – αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που δίνει.

Στην αυλή, όπως βλέπουμε έχει πινγκ πονγκ, όπου παίζει όταν βρίσκει χρόνο με τον αδερφό του, ενώ περνώντας στο εσωτερικό του σπιτιού, μας δείχνει τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών που έχει μέσα σε προθήκες – όπως λέει ανήκουν σε φίλους του – δείχνοντας μάλιστα ένα συγκεκριμένο παπούτσι, για το οποίο αποκαλύπτει ότι πίσω από αυτό κρύβεται μια μεγάλη άγρια ιστορία στο Βέγκας.

Στη συνέχεια, περνάει στο σαλόνι, όπου πάνω από τον μεγάλο καναπέ δεσπόζει μια τεράστια φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ακολούθως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στις κρεβατοκάμαρες, οι οποίες βρίσκονται στον πάνω όροφο της μονοκατοικίας, αλλά το μετανιώνει καθώς ακούει, όπως λέει, φωνές από εκεί.

Σειρά έχει η κουζίνα, αν και δεν μας την δείχνει παρά μόνο το τραπέζι όπου απολαμβάνει τα γεύματά του και αποκαλύπτει πως αυτό που τρώει κατά τη διάρκεια του τουρνουά είναι τρία φρούτα: ένα μήλο, μια μπανάνα και ένα αχλάδι.

Μετανιωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μερικές μέρες η έντονη αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά προς τη μητέρα του η οποία, την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν για έναν πολύ κρίσιμο πόντο, εκείνη επέμενε να του μιλάει στα ρωσικά.

Και μπορεί η ενόχλησή του να ήταν δικαιολογημένη γιατί βρισκόταν υπό ιδιαίτερη πίεση και ο αντίπαλός του ήταν Ρώσος, γεγονός που τον έκανε να καταλαβαίνει όσα έλεγε η μητέρα του, ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε προς εκείνη, τον έκανε να χάσει το δίκιο του και να ξεσηκωθεί ένα κύμα αντιδράσεων εναντίον του.

Ο ίδιος μιλώντας στο SDNA αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος.

«Ήταν μεγάλο λάθος μου. Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή, όμως, είχα χάσει την μπάλα νοητικά μέσα στον αγώνα. Δεν περίμενα ότι ο αντίπαλός μου θα πάλευε τόσο πολύ, ότι θα έδινε μια τόσο καλή “παράσταση” μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα σα να με τσιμπάνε (από το box) όταν έπαιζα. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, πάνω από αυτό που υπήρχε ήδη.

Μετανιωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Ήταν λίγο δύσκολο να μείνω ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή, αν και σε μεγάλους αγώνες, παρότι μερικές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου, το τελευταίο διάστημα έχω βελτιωθεί πολύ πάνω σε αυτό. Βλέποντας το βίντεο, αυτό που έγινε δε νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Πιστεύω ότι ο ρόλος της μητέρας είναι να μένει εκτός coaching και να μην της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει αυτό.

Στη δική μου περίπτωση, όμως, η μητέρα μου έχει γνώσεις και ξέρει από τένις, οπότε είναι λίγο διαφορετικό. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά. Την επόμενη φορά που μπορεί να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, θα μου περάσει όλο αυτό από το μυαλό πριν πω κάτι» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο SDNA.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share