Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Άκρως αποκαλυπτική η Έλλη Στάη: «Έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά, όταν δεν...»

«Τρελαίνεσαι...»

31 Μαΐου 2023 12:34
Άκρως αποκαλυπτική η Έλλη Στάη: «Έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά, όταν δεν...»
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξομολογήσεις είχε προχωρήσει η Ελληνίδα δημοσιογράφος Έλλη Στάη στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκρανμάδερ» και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μίλησε για τις δυσκολίες τα πρώτα χρόνια παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων, αλλά και για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα που πήρε για να την αντιμετωπίσει. Πλέον μένει μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Μουνδρέα, στην έπαυλή του στην Εκάλη.

«Έχω ένα χαρακτηριστικό που είναι κακό, καλό στη δουλειά μου, αλλά πάρα πολύ κακό στην υπόλοιπη ζωή μου. Απομυθοποιώ πολύ εύκολα τα πράγματα. Δεν μπορούσα να έχω ψυχαναλυτή γιατί τους απομυθοποιούσα. Πήγα μία, δύο φορές και βαρέθηκα. Άλλο η κατάθλιψη. Έχω πάθει κατάθλιψη. Σοβαρή. Έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά. Όταν δεν το ξέρεις, τρελαίνεσαι. Καταρχήν νομίζεις ότι έχεις όλες τις άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό» είπε η Ελλη Στάη, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν έχει περάσει κατάθλιψη.

Ενα αστείο περιστατικό που θυμήθηκε ήταν με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ: «Μία συνέντευξη που θυμάμαι ήταν από την περίοδο Σημίτη, στον ΑΝΤ1, όπου είχε κριθεί η βασιλική περιουσία και είχε χαθεί για την πρώην βασιλική οικογένεια και μου είχαν πει από το κανάλι ότι δέχτηκε να μας μιλήσει ο τέως βασιλιάς, που ήταν στο Μεξικό.

Ήμουν έτοιμη για όλα, γιατί το θέμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και είχε και λαϊκό αντίκτυπο. Βγαίνει ο τέως με πολύ καθαρή εικόνα και τον καλησπερίζω και λέω ότι η πρώτη ερώτηση είναι ''πώς θα σας προσφωνήσω'' και μου απαντάει αυτός ''πες τε με κύριο Κώστα''! Το χιούμορ είχε και συνέχεια, διότι μου είπε ότι ''αν είμαστε κατ’ ιδίαν, θα με πείτε μεγαλειότατο''».

Μιλώντας για τις παρεμβάσεις στην ενημέρωση, είπε: «Είναι γνωστά αυτά, τα τηλέφωνα που πέφτουν, όχι μόνο στα δημόσια Μέσα. Εκεί έχει γίνει κατά καιρούς πολύ έντονο το πρόβλημα. Αλλά και στα ιδιωτικά Μέσα υπάρχει ένα πάρε-δώσε. Δεν έχεις ακούσει ότι πλήρωσαν τον τάδε για να φτιάξει δικό του κανάλι;», σχολίασε.

Η πιο δύσκολη στιγμή της, όπως είπε: «Το περίφημο μαύρο στην ΕΡΤ ήταν κάτι τόσο απροσδόκητο και τόσο τρελό. Δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσε να ληφθεί μια τέτοια απόφαση. Εγώ το είχα διασταυρώσει. Είχαμε να διαχειριστούμε τον χρόνο μέχρι τη στιγμή που θα πέσει το μαύρο. Το είχα πει ότι ήταν ηλίθιο πολιτικά και αποδείχτηκε τελικά. Μέσα στην ίδια την ΕΡΤ υπήρχαν συγκρούσεις πολλών ειδών. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν άκουγα το κοντρόλ. Κάποια στιγμή μου είπε ο floor manager ότι δεν έχει κοπεί η μετάδοση αλλά η επικοινωνία. Τι είχε συμβεί; Κάποιοι είχαν μπει στο κοντρόλ και επειδή είχαν αντίρρηση το είχαν ξηλώσει».

Όπως είπε, έχει δεχτεί προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, όμως «ήξερα ότι δεν θα υπάρχει επιστροφή και δεν ήθελα να φύγω από τη δουλειά μου. Αν μου κάνανε τώρα την πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μπορεί να το έβλεπα αλλιώς. Τώρα που δεν είμαι στη δουλειά και έχω κλείσει έναν μεγάλο κύκλο, προφανώς θα το σκεφτόμουν διαφορετικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share