Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Δημήτρη Πιατά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει στον Μπονάτσο ότι θα...»

«Η Αλίκη νόμιζε πως είμαι καλό παιδί – Δικό της πρόβλημα»

31 Μαΐου 2023 10:08
«Βόμβα» από Δημήτρη Πιατά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει στον Μπονάτσο ότι θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (29/5) τον Δημήτρη Πιατά. Ο σπουδαίος ηθοποιός, με σχεδόν 50 χρόνια πορείας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράστηκε στιγμές από συνεργασίες του και έριξε «βόμβα» για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Έχω κρύψει τους καθρέπτες γιατί δεν έχω λόγο να κοιτιέμαι και με αυτόν τον τρόπο έχω αυτοπεποίθηση», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Βγαίνει τόσος πολύς κόσμος για συνεντεύξεις που δεν με χρειάζεστε. Για να βγω πρέπει κάτι να έχω να πω αλλιώς δεν βγαίνω». Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Έπειτα υποστήριξε: «Το σημαντικό σε αυτό που ζούμε και βιώνουμε πρέπει να είμαστε παρόντες και να εκτιμάμε κάποια πράγματα. Το θέατρο είναι επάγγελμα για να βιοποριστείς αλλά δεν σου δίνει χρήματα. Το να είσαι ηθοποιός θεάτρου δεν είναι εύκολο, υπάρχει μια κρίση. Πρέπει να είσαι και άνθρωπος ορχήστρας. Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι θέλησα να γίνω επιχειρηματίας».

Στη συνέχεια μίλησε επ’ αυτού. Το μάθημα που του έδωσε η συγκεκριμένη εμπειρία. Αν αποφασίσεις να γίνεις καλός επιχειρηματίας, σημαίνει και την αποτυχία σου σαν καλλιτέχνης. Κράτησε πέντε με επτά χρόνια και δεν θα το επιχειρούσα ποτέ ξανά. Η αιτία που έκανα επιχείρηση δεν ήταν για να βγάλω χρήματα αλλά να διαφοροποιηθώ καλλιτεχνικά. Η αγορά είναι το πώς σε φαντάζονται, και διεκδικείς την διαφορετικότητά σου. Απέτυχα οικονομικά αλλά πέτυχα καλλιτεχνικά που είναι πιο σημαντικό»

Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τον καλό του φίλο Βλάση Μπονάτσο και μίλησε για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έκανα πλάτες στον Βλάση Μπονάτσο για να μη βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από το “Πέλομα Μποκιού”. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίξαμε και κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη και με θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη Χήρα με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Με έβαλε ένθετο γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι “βγάζεις θετική ενέργεια”. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο», εκμυστηρεύτηκε και συνέχισε:

«Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά. Οπότε για ξεκάρφωμα έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω, φεύγω εγώ» .

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share