Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση η Ράνια Θρασκιά - «Είμαι με έναν άνθρωπο υποστηρικτικό, που με φροντίζει...» (video)

Η αποκάλυψη για τον τωρινό σύντροφό της

30 Μαΐου 2023 14:19
Μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση η Ράνια Θρασκιά - «Είμαι με έναν άνθρωπο υποστηρικτικό, που με φροντίζει...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Ράνια Θρασκιά φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μετά την εκλογή της ως βουλευτή την 21η Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής τη ρώτησε και για την προσωπική της ζωή και για το αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση. «Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά. Έχω έναν άνθρωπο να με στηρίζει. Έχω μία σχέση αλλά κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι σημαντικό κι αυτό» είπε αρχικά η Ράνια Θρασκιά.

«Δεν με απασχολεί ο γάμος. Με ρώτησαν τις προάλλες αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και στο ορκίζομαι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι με νοιάζει να μπορούν όλοι να ανεβούν αυτά τα σκαλιά. Δεν γνωρίζω αν θα ξαναέκανα γάμο αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά σε αυτή τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που ενώ έχω πονέσει πολύ στα προσωπικά μου, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη. Έχω πονέσει πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Οι χωρισμοί μου με πόνεσαν πολύ, τίποτα δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε επίσης η Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1.

Εκλογές 2023 - Ράνια Θρασκιά: «Όλα έγιναν ξαφνικά» - Η απάντησή της για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα 4/5 στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η σύμβουλος ψυχικής υγείας και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, βάζοντας υποψηφιότητά στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ ξαφνικά, η τελική απόφαση εννοώ. Η αρχική προσέγγιση είχε γίνει νωρίτερα, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα εντάξω στην καθημερινότητά μου κάτι τόσο σημαντικό που φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη. Οι συζητήσεις που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους με ενέπνευσαν πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως νοιάζομαι για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι από μικρό παιδί, απλά τότε δεν είχα την πολιτική ματιά», είπε αρχικά η Ράνια Θρασκιά.

«Παλιά δεν το συζητούσα γιατί ήταν πολύ διαφορετικός ο δρόμος μου και ποτέ ένιωσα για αυτό. Νιώθω ότι κάποιες φορές η ζωή με προετοιμάζει για κάποιους ρόλους. Αυτή τη φορά η συγκεκριμένα πρόταση ήρθε σε μια συμβατή με τους δικούς μου προβληματισμούς και τις ανάγκες μου σε φάση ζωής. Μέσα στις δικές μου σκέψεις, τους δικούς μου προβληματισμούς και την ανάγκη μου να συνδεθώ με κάτι καινούργιο που θα έχει και ένα κομμάτι ανταποδοτικό στην κοινωνία, ήρθε η πρόταση», πρόσθεσε η Ράνια Θρασκιά.

Δώρα Τσαμπάζη: Υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

H Δώρα Τσαμπάζη, η χήρα του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αποδέχεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ανάμεσα στα ονόματα που θα έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου ξεχωρίζει το όνομά της.

Η δημοσιογράφος τοποθετήθηκε τιμητικά σε μη εκλόγιμη θέση και συγκεκριμένα στη 14η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η Δώρα Τσαμπάζη γεννήθηκε το 1983 στις Σέρρες. Η μητέρα της είναι συνταξιούχος δασκάλα και ο πατέρας της συνταξιούχος οικονομολόγος και συγγραφέας. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών, όπου πέρασε πρώτη στις εισαγωγικές εξετάσεις. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Σερρών.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το μεταπτυχιακό της είναι στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού με θέμα διπλωματικής διατριβής «Το δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Υπήρξε ενεργό μέλος και χορεύτρια του Συλλόγου Βλάχων Φοιτητών Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων εργάστηκε σε παιδικές κατασκηνώσεις και απέκτησε κατόπιν εξετάσεων πτυχίο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών.

Όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε σε διάφορα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα της Θεσσαλονίκης, όπως το Makedonia Tv, Sport 103, Libero 107,4, Σπορ του Βορρά, υπήρξε συντάκτης στην 24MEDIA, και συνεργάτης της τηλεοπτικής εκπομπής D.O.T ενώ το τελευταίο διάστημα αρθρογραφεί στο brooklyne.gr.

Το 2016 παντρεύτηκε με τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Μετά το θάνατο του συζύγου της ξεκίνησε την εθελοντική της δράση σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και ομιλίες που αφορούν την στήριξη συγγενών καρκινοπαθών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share