Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Έσπασε τη σιωπή της η Νία Βαρντάλος για τον Αλέξη Γεωργούλη - «Είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να...» (video)

Τι αποκάλυψε για το σκάνδαλο που εμπλέκεται ο γνωστός ηθοποιός;

30 Μαΐου 2023 13:48
Έσπασε τη σιωπή της η Νία Βαρντάλος για τον Αλέξη Γεωργούλη - «Είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Στην Ελλάδα βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Νία Βαρντάλος για να δώσει το παρών στο συμπόσιο που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησαν την Νία Βαρντάλος, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία εις βάρος του φίλου της, Αλέξη Γεωργούλη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για τον ηθοποιό.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα. Θα είναι στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3». Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, θα ήθελα να μένω μόνιμα εδώ» τόνισε η Νία Βαρντάλος.

"Ερωτευμένη" η Σοφία Βογιατζάκη με τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας! Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου» (Video)

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και για πρώτη φορά σχολίασε δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, στην υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας! Είναι ένας άνθρωπος που έχει μόνο...»

«Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου.

Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share