Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα! Έκανα την επέμβαση στα γενέθλια της μητέρας μου» (Video)

«Μετά τον καρκίνο άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Συνδέθηκα λίγο περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο...»

30 Μαΐου 2023 13:14
Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα! Έκανα την επέμβαση στα γενέθλια της μητέρας μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για την "μάχη" του με τον καρκίνο, μέσα από μία ανατριχιαστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα! Έκανα την επέμβαση στα γενέθλια της μητέρας μου»

«Ακόμα έχω ένα άσθμα γιατί μεγαλώνει ο πνεύμονας. Διαγνώστηκα με καρκίνο μέσα Μαρτίου και έκανα την επέμβαση 24 Μαρτίου στα γενέθλια της μητέρας μου. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, είχα γύρω μου τους καλύτερους γιατρούς και ανθρώπους. Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες».

«Τυχαία το ανακάλυψα όταν πήγε να κάνει η κόρη μου εξετάσεις. Και κάναμε ακτινογραφία θώρακος και σπιρομέτρηση και είδαν μία σκιά. Μπορεί και μέρες να είχαν περάσει και να ήταν όλα διαφορετικά, αν είχε επηρεάσει ττους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα».

«Μετά τον καρκίνο άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Συνδέθηκα λίγο περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο, το να μην εκτίθεμαι σε καταστάσεις που δεν αισθάνομαι ότι δεν είναι καλές για εμένα. Με έβλαψες, δεν χρειάζεται να σε έχω δίπλα μου».

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός. Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες...» (Video)

Ο Γιώργος Καραμίχος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη διάγνωση με καρκίνο και την αποκάλυψη που έκανε σε παρουσίαση βιβλίου.

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου για να κάνουμε εξετάσεις. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και μάλιστα την επόμενη ημέρα θα πετούσα για Αμερική.

Ευτυχώς η Ρεγγίνα μου ήταν μία χαρά, αλλά εμένα με κράτησαν. Περίμεναν τα πρώτα αποτελέσματα, επειδή όμως η κόρη μου έπρεπε να φύγει, τους ρώτησα αν θα περιμένουμε κι άλλο. Μου είπαν πως θα έρθει ο διευθυντής να μου μιλήσει. Μου είπε ότι βρήκαν έναν όζο στο πνεύμονα, κάτι που δεν υπήρχε πριν από 1,5 χρόνο που είχα κάνει εξετάσεις».

«Αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός. Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες...»

«Εγώ ήθελα να φύγω, τους είπα ότι θα κάνω τις εξετάσεις σε έναν μήνα. Τότε κατέβασε τη μάσκα ο διευθυντής και μου είπε ότι με περιμένουν τώρα για αξονική. Μου έκαναν εισαγωγή, ενώ εγώ τους έλεγα ότι πρέπει να φύγω γιατί πετούσα για Αμερική. Μου είπαν ότι είναι δική μου η ζωή αλλά εκείνοι δεν θα το άφηναν.

Με έπεισαν. Μετά μπήκα σε έναν αγώνα, μέχρι να βρω γιατρούς κτλ. Έκανα την επέμβαση στο Υγεία, αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός. Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες προληπτικά. Ήμουν στην εντατική 2 ημέρες» πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε: «Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δείξει αν θα χρειαστεί χημειοθεραπεία. Μετά από τρεις εβδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί και ο φλοιός του πνεύμονα ήταν καθαρός.

Αυτά είναι τα βασικά γιατί από εκεί θα μπορούσε να πάει παντού. Αλλά είναι τρεις εβδομάδες που λες: “Έχει πάει κάπου αλλού; Θα ζήσω;” Μετά βγήκε ότι ήταν καθαρή, αλλά κάποια λεμφικά έμβολα είχαν φύγει από εκεί, ήταν πολύ κοντά στους λεμφαδένες, το οποίο σημαίνει ότι αν είχα φύγει για Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις εβδομάδες, μπορεί να είχε χτυπήσει λεμφαδένες, μπορεί να ήταν παντού».

«Ευτυχώς όλα τα άλλα ήταν καλά. Ξεκινάω σήμερα ένα χάπι, το οποίο θα παίρνω κάθε μέρα για ενάμιση χρόνο. Έχει κάποιες παρενέργειες, μπορεί να έχει ναυτία, δεν ξέρω ακόμα τι, θα προσέχω και όλα τα υπόλοιπα, συναισθήματα, δίαιτες…

Οι γιατροί μου είπαν μην ψάχνετε την αιτία, δεν έχει σημασία. Αυτό το συγκεκριμένο μου είπαν ότι δεν έχει σχέση με το κάπνισμα, μου είπαν ότι το εμφανίζουν πολλοί δίχως να έχουν καπνίσει ποτέ. Με βάση τις συμπτώσεις έχει να κάνει με την μόλυνση του περιβάλλοντος, επειδή έζησα 10 χρόνια Λος Άντζελες που ήταν δύσκολο με τη μόλυνση και με τα air condition κι όλα αυτά που έχει» κατέληξε ο Γιώργος Καραμίχος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share