Λίλιαν Αρχοντή: «Η κόρη μου και εγώ κακοποιηθήκαμε ψυχικά, σωματικά, σ@ξου@λικ@» - Σπαράζουν η "Φιόνα" και η "Μπουλίτσα" από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» και από το «Καφέ της Χαράς» (Video)
«Εξετάστηκαν ενδελεχώς τα βιασμένα κορμιά μας, όλοι οι τραυματισμοί μας έχουν καταγραφεί και εγγράφως και σε φωτογραφικό υλικό φυσικά»

Η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» και από το «Καφέ της Χαράς» αντίστοιχα, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκονται και αφορά σε περιστατικό που συνέβη στις 31 Ιουλίου του 2022 σε πλατεία της περιοχής του Κολωνού.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, μητέρα και κόρη φέρονται να ενεπλάκησαν σε καβγά με δύο άλλες γυναίκες. Στο σημείο εκλήθη η Αστυνομία και οι δύο ενάγουσες καταγγέλλουν κακοποίηση από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, όταν μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Όπως περιγράφει η Λίλιαν Αρχοντή στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA:
«Η κόρη μου και εγώ κακοποιηθήκαμε ψυχικά, σωματικά, σ@ξου@λικ@»
«Κακοποιηθήκαμε βάναυσα ψυχικά, σωματικά, σεξουαλικά, κυρίως η κόρη μου. Είναι ανεπίτρεπτο, γι’ αυτό και γίνεται αυτή η δίκη, για να αθωωθούμε, να βρούμε το δίκιο μας και να τελειώσει η βία εδώ.
Εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ο χρόνος και η καθημερινότητα σε αναγκάζουν να βάζεις στην άκρη κάποια πράγματα αλλά οι πληγές μένουν, απλώς καταπραΰνονται»
Από την πλευρά της, η κόρης της, Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, λέει για το περιστατικό: «Ήταν ψυχικός και σωματικός βιασμός. Δε χρειάζεται να είναι βιασμός με την έννοια της σεξουαλικής κακοποίησης, αν και σε μένα υπήρχε και αυτό το κομμάτι σε έναν βαθμό. Οι αστυνομικοί καταχράστηκαν την εξουσία που τους δίνει το Σώμα»
Με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να συνεχίσει την περιγραφή της, η Λίλιαν Αρχοντή ανέφερε: «Πήγαμε στο νοσοκομείο μόλις αφεθήκαμε ελεύθερες. Δεν καταλάβαμε ποτέ τον λόγο που βρεθήκαμε δέσμιες μέσα σε ένα μπουντρούμι σαν κοινοί εγκληματίες χωρίς να πειράξουμε ή να προσβάλλουμε κανέναν. Σεβόμαστε και εκτιμάμε τους πάντες»
Με τη Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή να επισημαίνει για το εν λόγω περιστατικό: «Εξετάστηκαν ενδελεχώς τα βιασμένα κορμιά μας, όλοι οι τραυματισμοί μας έχουν καταγραφεί και εγγράφως και σε φωτογραφικό υλικό φυσικά. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά συνέβησαν, όλες οι κατηγορίες θα καταρριφθούν»