Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πάγωμα» από την Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Mega για τη νέα σεζόν

Απίστευτο!

30 Μαΐου 2023 11:39
«Πάγωμα» από την Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Mega για τη νέα σεζόν
Από Ανθή Κουρεντζή

Τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα τον Μαϊο διαπραγματεύονται τα συμβόλαιά τους και κάνουν συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ώστε η εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» να πάρει το πράσινο «φως» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο «χείμαρρο» της παρουσιάστριας για το επεισόδιο με την δημοσιογράφο στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Ο Μαρίνος Βυθούλκας μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star» αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές!

«Αυτό που γνωρίζω παιδιά είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει υπογράψει καθαρά για αστρολογικούς λόγους. Τα συμβόλαιά της είναι έτοιμα και θα τα υπογράψει μέσα Ιουνίου, ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega», είπε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star.

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου - «Γιατί το συζητάμε όλη την βδομάδα;» (video)

Σήμερα είναι ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα, γεγονός που έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ωστόσο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, δεν έστειλε τηλεοπτικό συνεργείο στο νησί, όπου θα παντρευτεί ο τραγουδιστής. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό με την παρουσιάστρια που κατέρρευσε on air.

«Εγώ πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που θέλει να πει με τον δικό του τρόπο. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, που αδικούν τους δημοσιογράφους αλλά επειδή βάζει το κάποιοι αναφέρεται σε συγκεκριμένους» είπε αρχικά, η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Προφανώς δεν θα στείλουμε κάμερα, δεν θα παίξουμε δικό μας υλικό, δεν μας θέλουν μές τα πόδια τους».

«Προφανώς δεν θα στείλουμε κάμερα, εννοείται είχαμε κλείσει τα εισιτήρια αλλά αυτό μπορεί να τύχει. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος λέει ότι αναλαμβάνομαι ότι κάποιοι θα έρθουν και να μην σεβαστείτε αυτό Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε; Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο και το συζητάμε όλη τη βδομάδα. Άσχετα με τον Πάνο, όποιος και να ήταν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share