Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λαίλαπα» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατά της Κατερίνας Καινούργιου - «Δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου»

Η «σκληρή» απάντηση στην παρουσιάστρια

30 Μαΐου 2023 00:03
«Λαίλαπα» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατά της Κατερίνας Καινούργιου - «Δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου»
Από Ανθή Κουρεντζή

Εκτός J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/5 ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας για αυτό και δεν μπορούσε να διαγωνιστεί με την τραγουδίστρια.

Το πρωί της Δευτέρας 29/5 η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του διαγωνισμού μουσικής -δείτε εδώ όλα όσα είπε. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου
«Κουράστηκα ότι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

"Ποντικός" η Κατερίνα Καινούργιου: "Τρύπωσε" στην εκκλησία για να πάρει κουφέτα και να δει... - Γούρλωσαν τα μάτια ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη (Video)

Μία αστεία στιγμή από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη, μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το κόλπο που της είπαν να κάνει για να μάθει ποιον θα παντρευτεί!

«Την ώρα που είναι το μυστήριο είμαι εγώ με την Φιόνα την κολλητή μου και της λέω...»

«Την ώρα που ήταν το μυστήριο, μου είχε πει μια πολύ αγαπημένη μου φίλη “να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο. Όχι να σου τα δώσουν μετά και να τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου τρία κουφέτα για να δεις ποιον θα παντρευτείς”. Την ώρα που είναι το μυστήριο είμαι εγώ με την Φιόνα την κολλητή μου και της λέω “τον πάνε μέσα τον δίσκο, θα μπω μέσα στο ιερό να τον πάρω”.

Και ξαφνικά πάω πίσω, με βλέπει η Μαριλού με τον Πάνο την ώρα του μυστηρίου, με βλέπει ο άλλος ο παππάς μου λέει “τι κάνεις”, λέω “θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα”. Παίρνω τα τρία κουφέτα τα βάζω στην τσάντα μου…

Το βράδυ γυρίσαμε με τον με τον αδερφό μου και επειδή ξέρεις πίνουμε φάγαμε και τα βρώμικα εγώ ξεχνιέμαι και με παίρνει ο ύπνος. Ξυπνάω το πρωί και θυμάμαι ότι είχα δει τον Κοκλώνη στον ύπνο μου να περνάμε από μια μεγάλη πόρτα και ξυπνάω αγχωμένη και λέω θα καταλήξω εκεί», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share