Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του - «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε»

Σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια από την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

29 Μαΐου 2023 16:25
Συγκινεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του - «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σαν σήμερα, έξι χρόνια πριν το 2017, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή.

Μετά το post που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 29/5 σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «6 χρόνια. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε».

Δες την ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την προειδοποίηση ποζάρει με γιαούρτι με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είναι τέλειο!» - Έξαλλοι στη ΝΔ (Video)

Προ 24ωρων ο Απόστολος Γκλέτσος σε σχόλιό του σε ανάρτηση (σ.σ. η οποία στη συνέχεια «κατέβηκε») του Σπύρου Λάμπου, περιφερειακού συμβούλου του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» και με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, είχε γράψει σχετικά: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;»

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας (και μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ), δεν έμεινε εκεί, αλλά φαίνεται ότι βρήκε και το… κατάλληλο γιαούρτι!

«Είναι τέλειο», ακούγεται να λέει ο Απόστολος Γκλέτσος σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τον δείχνει να κρατά ένα κεσεδάκι γιαούρτι (του το έδωσαν σε ένα τραπέζι που φαίνεται να κάθεται) με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δείτε το βίντεο:

Έξαλλη η ΝΔ ζητά την καταδίκη του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδρώντας στο βίντεο αυτό, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share