Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή» - Αποκαλυπτικός ο Νίκος Βέρτης (Video)

Τι εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

29 Μαΐου 2023 13:53
«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή» - Αποκαλυπτικός ο Νίκος Βέρτης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Νίκο Βέρτη συνάντησε σήμερα (29/5) η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στα Τίρανα. Με την ευκαιρία, δείτε όσα είχε πει ο διάσημος τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή.

«Η συναυλία που έκανα στα Τίρανα είχε μεγάλη προσέλευση. Ήταν πολύ η θέρμη η υποδοχή από την πρώτη ημέρα που φθάσαμε στην Αλβανία» δήλωσε ο τραγουδιστής σχολιάζοντας τη συναυλία του στα Τίρανα.

Παράλληλα, αποκάλυψε και αυτό που τον συγκίνησε ιδιαίτερα λέγοντας:

«Είναι πολύ κολακευτικό που ο πρωθυπουργός της Αλβανίας και ο δήμαρχος Τιράνων προέτρεπαν τον κόσμο να έρθει στην συναυλία μου».

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως για χάρη της συναυλίας του ακυρώθηκε ο τελικός κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δισκογραφίας και ανυπομονεί να δει τον κόσμο να ανταποκρίνεται στον κύκλο συναυλιών που ετοιμάζει.

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή, αισθάνομαι πολύ τυχερός» είπε ο τραγουδιστής.

Ακόμη, αποκάλυψε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ ευχή του είναι να μην αναγκαστεί στο μέλλον να κάνει πράγματα που δεν αγαπάει. Ο ελεύθερός του χρόνος είναι λίγος, με τον Νίκο Βέρτη να δεσμεύεται στον εαυτό πως θα προσπαθήσει να βρει περισσότερο χρόνο για τον ίδιο στο μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share