Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

"Ποντικός" η Κατερίνα Καινούργιου: "Τρύπωσε" στην εκκλησία για να πάρει κουφέτα και να δει... - Γούρλωσαν τα μάτια ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη (Video)

Η αστεία στιγμή που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από τον γάμο του ζευγαριού

29 Μαΐου 2023 13:27
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία αστεία στιγμή από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη, μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το κόλπο που της είπαν να κάνει για να μάθει ποιον θα παντρευτεί!

«Την ώρα που είναι το μυστήριο είμαι εγώ με την Φιόνα την κολλητή μου και της λέω...»

«Την ώρα που ήταν το μυστήριο, μου είχε πει μια πολύ αγαπημένη μου φίλη “να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο. Όχι να σου τα δώσουν μετά και να τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου τρία κουφέτα για να δεις ποιον θα παντρευτείς”. Την ώρα που είναι το μυστήριο είμαι εγώ με την Φιόνα την κολλητή μου και της λέω “τον πάνε μέσα τον δίσκο, θα μπω μέσα στο ιερό να τον πάρω”.

Και ξαφνικά πάω πίσω, με βλέπει η Μαριλού με τον Πάνο την ώρα του μυστηρίου, με βλέπει ο άλλος ο παππάς μου λέει “τι κάνεις”, λέω “θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα”. Παίρνω τα τρία κουφέτα τα βάζω στην τσάντα μου…

Το βράδυ γυρίσαμε με τον με τον αδερφό μου και επειδή ξέρεις πίνουμε φάγαμε και τα βρώμικα εγώ ξεχνιέμαι και με παίρνει ο ύπνος. Ξυπνάω το πρωί και θυμάμαι ότι είχα δει τον Κοκλώνη στον ύπνο μου να περνάμε από μια μεγάλη πόρτα και ξυπνάω αγχωμένη και λέω θα καταλήξω εκεί», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Χ@στ@κ@ν τα παιδιά...» - Το παρασκήνιο του γάμου Πάνου Μουζουράκη - Μαριλούς Κόζαρη και το "καυστικό" σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου (Video)

Όλα όσα συνέβησαν στον γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλούς Κόζαρη, με τον Πάνο Μουζουράκη, στην Αίγινα, παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Το παρασκήνιο του γάμου Πάνου Μουζουράκη - Μαριλούς Κόζαρη

Η παρουσιάστρια, πέρα από τα αποκλειστικά πλάνα που είχε από την τελετή, αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες από τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν από άλλες εκπομπές, ειδικά για τον τρόπο που ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να διαχειριστούν την κατάσταση.

«Χ@στ@κ@ν τα παιδιά...» - Το "καυστικό" σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

«Βλέπετε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, δύο ανθρώπους να είναι τόσο καλά, τόσο καλά παιδιά, αυτοδημιούργητα, νέα παιδιά που φτιάχνουν τη ζωή τους, πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τι γκρίνι είναι αυτή;», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Καλά, να το πω και απλά, χ@@στηκαν τα παιδιά, συγγνώμη που το λέω έτσι, είναι τόσο ευτυχισμένοι που ζούσαν τη στιγμή τους και δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share