Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διονύσης Πυλαρινός - Φανή Μπαρδάκη: Ονειρικός γάμος στη Βάρκιζα με κουμπάρα τη Μάγδα Τσέγκου - Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» (photos)

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για το ζευγάρι

29 Μαΐου 2023 13:34
Διονύσης Πυλαρινός - Φανή Μπαρδάκη: Ονειρικός γάμος στη Βάρκιζα με κουμπάρα τη Μάγδα Τσέγκου - Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Διονύσης Πυλαρινός και η Φανή Μπαρδάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στη Βάρκιζα. Ποιοι ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το «πάρων» και τίμησαν το ζευγάρι;

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του Yachting, έχοντας ιδρύσει την IONIAN RAY έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του.

Το μυστήριο τελέστηκε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, ενώ οι κουμπάροι ήταν πέντε. Το νεόνυμφο ζευγάρι στεφάνωσαν η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, το ζεύγος Μιχάλη και Μαρίας Ζαμπίδη μαζί με τους επιχειρηματίες Τάκη Τσακίρη και Κωνσταντίνο Κάτσικα.

Ο γαμπρός, Διονύσης Πυλαρινός, με τους φίλους του
Ο γαμπρός, Διονύσης Πυλαρινός, με τους φίλους του

Μετά την τελετή, ακολούθησε και το λαμπερό πάρτι του γάμου τους στον ίδιο χώρο.

Μάλιστα εξέχουσες προσωπικότητας της εγχώριας showbiz έδωσαν το «παρών» στη χαρά του ζευγαριού, όπως οι Τάσος Δούσης, Γιώργος Λιάγκας, Θέμης Γεωργαντάς, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάνος Ιωάννου και πολλοί ακόμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το Θέμη Γεωργαντά στο γάμο
Ο Γιώργος Λιάγκας με το Θέμη Γεωργαντά στο γάμο

Για τον ρόλο της κουμπάρας, η Μάγδα Τσέγκου επέλεξε ένα εντυπωσιακό μεταλλιζέ μάξι χρυσαφί φόρεμα κεντημένο με πετράδια και μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Στο πλευρό της είχε τον πανύψηλο σύντροφό της, Πέτρο Κελέση.

Μάγδα Τσέγκου
Μάγδα Τσέγκου

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram:

«Αυτός ο γάμος ήταν πραγματικά ξεχωριστός! Παντρεύτηκαν δύο άνθρωποι πραγματικά πάρα πολύ ερωτευμένοι! Για εμένα προσωπικά ήταν η τρίτη φορά που παντρεύω και γίνομαι κουμπάρα. Όμως εδώ είμασταν πέντε κουμπάροι, ζωή να έχουμε! Το ζεύγος Μιχάλη και Μαρία Ζαμπίδη, (έρχεται η σειρά τους σε λίγες ημέρες) και οι επιχειρηματίες Τάκης Τσακίρης και Κωνσταντινος Κάτσικας.

Ο γαμπρός έφτασε στο island συνοδευόμενος με δύο σκάφη και τους κουμπάρους, ενώ η νύφη παραδοσιακά με τους γονείς και τις κουμπάρες. Περάσαμε πανέμορφα και ο καιρός ήταν πραγματικός σύμμαχος αφού τελικά δεν έριξε σταγόνα!

Μετά τον γάμο το ζευγάρι δεν πήγε παραδοσιακά μόνο του για γαμήλιο ταξίδι… αλλά κρουαζιέρα με όλους τους κουμπάρους(σύντομα θα επανέλθω με υλικό)! Σας εύχομαι να έχετε υγεία αγάπη και ευημερία σε όλη σας την κοινή πλέον πορεία. Θεοφανώ & Διονύσης»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share