Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Χ@στ@κ@ν τα παιδιά...» - Το παρασκήνιο του γάμου Πάνου Μουζουράκη - Μαριλούς Κόζαρη και το "καυστικό" σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου (Video)

«Πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τι γκρίνια είναι αυτή;»

29 Μαΐου 2023 11:46
«Χ@στ@κ@ν τα παιδιά...» - Το παρασκήνιο του γάμου Πάνου Μουζουράκη - Μαριλούς Κόζαρη και το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όλα όσα συνέβησαν στον γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλούς Κόζαρη, με τον Πάνο Μουζουράκη, στην Αίγινα, παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Το παρασκήνιο του γάμου Πάνου Μουζουράκη - Μαριλούς Κόζαρη

Η παρουσιάστρια, πέρα από τα αποκλειστικά πλάνα που είχε από την τελετή, αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες από τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν από άλλες εκπομπές, ειδικά για τον τρόπο που ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να διαχειριστούν την κατάσταση.

«Χ@στ@κ@ν τα παιδιά...» - Το "καυστικό" σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

«Βλέπετε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, δύο ανθρώπους να είναι τόσο καλά, τόσο καλά παιδιά, αυτοδημιούργητα, νέα παιδιά που φτιάχνουν τη ζωή τους, πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τι γκρίνι είναι αυτή;», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Καλά, να το πω και απλά, χ@@στηκαν τα παιδιά, συγγνώμη που το λέω έτσι, είναι τόσο ευτυχισμένοι που ζούσαν τη στιγμή τους και δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας».

Η πιο εναλλακτική Ελληνίδα νύφη: Τα παπούτσια της Μαριλούς στον γάμο με τον Μουζουράκη που άγχωσαν την Καινούργιου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο πολυσυζητημένος γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη.

Στο πλευρό της κολλητής της και νύφης βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε τα νυφικά παπούτσια της Μαριλούς Κοζάρη.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα και αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση με πάνω από 500 καλεσμένους.

Οι ετοιμασίες της Μαριλούς Κοζάρη ξεκίνησαν από το πρωί και στο πλευρό της έχει τις κολλητές της φίλες.

Μαζί της φυσικά είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κάνει στενή παρέα με τη νύφη. Μάλιστα, νωρίτερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μια φωτογραφία, όπου δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της Μαριλούς!

Τα παπούτσια της Μαριλούς στον γάμο και το “άγχος” της Καινούργιου

Μετά από λίγο, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πιο εναλλακτική Ελληνίδα νύφη: Τα παπούτσια της Μαριλούς στον γάμο με τον Μουζουράκη που άγχωσαν την Καινούργιου

Στο πρώτο βίντεο, η παρουσιάστρια με χιουμοριστικό τρόπο αποκάλυψε την “αγωνία” της για το πού θα γραφούν τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών της παρέας, καθώς ο πάτος στα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι μαύρος.

Στο δεύτερο βίντεο, η ίδια έδειξε ένα ζευγάρι All Star αποκαλύπτοντας ότι τελικά αυτά θα είναι τα νυφικά παπούτσια της Μαριλούς Κοζάρη.

Η πιο εναλλακτική Ελληνίδα νύφη: Τα παπούτσια της Μαριλούς στον γάμο με τον Μουζουράκη που άγχωσαν την Καινούργιου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share