Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις εξελίξεις για το νέο «ροζ βίντεο» - Η κίνηση που έκανε όταν είδε τις κάμερες (Video)

Πού είναι και τι κάνει σήμερα

29 Μαΐου 2023 11:08
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις εξελίξεις για το νέο «ροζ βίντεο» - Η κίνηση που έκανε όταν είδε τις κάμερες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα νέο βίντεο σε «ροζ» σελίδα, που αφορά στη μία από τις δύο περιπτώσεις της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, εμφανίστηκε, με τον ανακριτή να καλεί τον παρουσιαστή για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ότι δεν έχε καμία σχέση και καμία ιδέα για αυτό το νέο βίντεο. Το συγκεκριμένο βίντεο το βρήκε η μία από τις δύο κοπέλες που τον έχει καταγγείλει από τα Χριστούγεννα του 2021 και μάλιστα, του έκανε νέα μήνυση.

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις εξελίξεις για το νέο «ροζ βίντεο» - Η κίνηση που έκανε όταν είδε τις κάμερες

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον πέτυχε την ώρα που ο ίδιος έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Όταν ο ίδιος κατάλαβε ότι υπάρχει κάμερα, άνοιξε το βήμα του και μπήκε μέσα στο σπίτι του, χωρίς να απαντήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ένας καλός του φίλος του Παναγιωτόπουλου αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή του μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για να εξηγήσει ποια είναι η κατάστασή του.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει.

Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου»

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;

Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου «τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;». Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου «ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω 'γω κομμάτια…». Μου λέει, «δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω». Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν.

Γιατί το λες αυτό;

Έκανε το λάθος ξέρω 'γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του.

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;

Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share