Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Η οικογένειά του προσπαθούσε να τον βάλει...»

Τι μαθεύτηκε μετά από χρόνια;

29 Μαΐου 2023 09:40
Αποκάλυψη «βόμβα» για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Η οικογένειά του προσπαθούσε να τον βάλει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έσκασε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την οικογένειά του, που όπως μαθεύτηκε προσπαθούσε να τον βάλει σε καλούπια και αυτός υπέφερε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Με τον Νίκο ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ φίλοι. Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε. Όταν είναι μια οικογένεια, που προσπαθεί να βάλει ένα παιδί σε κάποια καλούπια, του τι πρέπει να είναι, πώς πρέπει να είναι, τότε μεγαλώνουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους πληγές.

Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

Δείτε το βίντεο

Ο μυθιστορηματικός Νίκος Σεργιανόπουλος: 9 άγνωστα πράγματα που δεν ήξερες για τον αείμνηστο ηθοποιό

Η ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου μοιάζει μυθιστορηματική, γι' αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 9 άγνωστα πράγματα που δεν ήξερες για τον αείμνηστο ηθοποιό.

1. Γεννήθηκε στη Δράμα στις 24 Σεπτεμβρίου 1952

2. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1979

3. Τον Οκτώβριο του 1979 μαζί με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Έφη Σταμούλη, Χρήστο Αρνομάλλη και διευθυντή το Νικηφόρο Παπανδρέου ιδρύει την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

4. Πρώτη θεατρική παράσταση με την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης ήταν Το όνειρο καλοκαιρινής νύχτας του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Κόλιν Χάρρις.

5. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στη σειρά Τελευταία Ιθάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Αριστόπουλου και σε σενάριο Κατερίνας Πλασαρά το 1986 από το κανάλι της ΕΡΤ.

Νίκος Σεργιανόπουλος

6. Είχε παρουσία στην τηλεόραση και σε σήριαλ που έχουν γράψει ιστορία, αλλά η πολύ μεγάλη επιτυχία ήρθε τις σαιζόν 1997 – 1999 στη σειρά του Mega Channel Δυο ξένοι των Δημήτρη Αποστόλου και Αλέξανδρου Ρήγα.

7. Η τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν στο έργο Νυφικό κρεβάτι του Γιαν Ντε Χάρτογκ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο θέατρο Βεάκη, το 2001.

8. Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σήριαλ «Η εξαφάνιση» σε σενάριο Άντας Γκουρμπαλή – Τάσου Λαμπροθανάση και σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη στο κανάλι του Alpha το 2008.

9. Είχε βραβευτεί μετά το θάνατό του ως αγαπημένος ηθοποιός του κοινού στα Τηλεοπτικά Βραβεία Πρόσωπα 2008 για την ερμηνεία του στη σειρά Η εξαφάνιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share