Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - «Υπέφερε που έπρεπε να...» (video)

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση για τον ηθοποιό

28 Μαΐου 2023 16:20
Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - «Υπέφερε που έπρεπε να...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Λυδία Φωτοπούλου που υπήρξε στενή φίλη του Νίκου Σεργιαννόπουλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφέρθηκε στον ηθοποιός και στο πως τιμωρητικός ήταν απέναντι στον εαυτό τους. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα ήταν σήμερα, αν ζούσε ο ηθοποιός.

«Με τον Νίκο ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ φίλοι. Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε. Όταν είναι μια οικογένεια, που προσπαθεί να βάλει ένα παιδί σε κάποια καλούπια, του τι πρέπει να είναι, πώς πρέπει να είναι, τότε μεγαλώνουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους πληγές.

Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του»

Αποκαλυπτική η Άβα Γαλανοπούλου: «Όταν άκουσα ότι πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Η Άβα Γαλανοπούλου πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και ήταν αποκαλυπτική για τη στιγμή που άκουσε ότι πέθανε.

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Νίκο; Πολλά γέλια, νυχτερινά μπάνια και μια ποιότητα που σπάνια συναντάς στις μέρες μας», δήλωνε λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου η Άβα Γαλανοπούλου. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα λεφτά που έπαιρνε από τις σειρές η ηθοποιός.

«Το 1999, τη μεγάλη νύχτα του σεισμού εγώ, η μάνα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Νίκος είχαμε πάει σε μια παραλία, όπου τρώγαμε και πίναμε γιατί φοβόμασταν να μπούμε στα σπίτια μας. Ήταν μια νύχτα που όλη η Ελλάδα ήταν φοβισμένη και εμείς τραγουδούσαμε και πίναμε.

Άβα Γαλανοπούλου

Εντελώς σουρεαλιστική στιγμή», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, ενώ παράλληλα έφερε στο μυαλό της τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του. «Για μένα δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Με το που το άκουσα, έκλεισα το κινητό μου για πέντε μέρες, εκείνες τις μέρες δεν τις θυμάμαι καθόλου από τη ζωή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share