Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βασίλης Ζούλιας: «Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα για δημόσιες σχέσεις»

«Να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε όμορφα»

27 Μαΐου 2023 18:07
Βασίλης Ζούλιας: «Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα για δημόσιες σχέσεις»
Από Ανθή Κουρεντζή

Στις πολιτικές του πεποιθήσεις αναφέρθηκε ο Βασίλης Ζούλιας ο οποίος μίλησε και για το πρόσφατο ποστ που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Με την ευκαιρία, δείτε 9 διασήμους Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά για τον εθισμό τους στα ναρκωτικά.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό τον κόσμο και να τους πω ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που πρέπει να μας χωρίζει απαραιτήτως, αλλά μπορεί και να μας ενώνει. Όλοι θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη.

Στα 15 μου ήμουν στην πορεία του Πολυτεχνείου. Τη δεκαετία του ’80 πέρασα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα είμαι Νέα Δημοκρατία. Στη ζωή προχωράμε και αλλάζουμε. Δεν θα μπορούσα να μείνω κολλημένος στο σακίδιο και στο Πολυτεχνείο», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο, να μην ασχολείται με την πολιτική. Να γίνονται καλέσματα στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα είναι το Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες, να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε όμορφα». Κλείνοντας, ο Βασίλης Ζούλιας είπε: «Για ποιο λόγο να δυσαρεστήσω το πελατολόγιό μου; Επειδή στηρίζω ανοιχτά τη ΝΔ; Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι».

"Απόπειρες έκανα από 8 ετών..." - Ανατριχίλα με την αποκάλυψη του Βασίλη Ζούλια

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Δευτέρα 21/11, βρέθηκε ένας πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας, ο οποίος μόλις πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τις αυτοκτονικές του τάσεις και για τις δυσκολίες που βίωσε στη μετέπειτα ζωή του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος αποκάλυψε πότε ξεκίνησαν όλα και ποιος είναι ο λόγος που τον οδήγησε σε τέτοιες ακρότητες από τόσο μικρή ηλικία.

Ποιος σχεδιαστής είχε αυτοκτονικές τάσεις από παιδί

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος εξομολογήθηκε: «Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι να μπω στην ανάρρωση στα 29, ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του. Εγώ λέω ότι γεννήθηκα με αυτή την προδιάθεση. Μία εθισμένη προσωπικότητα γενικά αισθάνεται μία δυσκολία να αντιμετωπίσει τη ζωή, πονάει». Με την ευκαιρία, δείτε 9 Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά για τον εθισμό τους στα ναρκωτικά.

«Όταν ήρθαν τα ναρκωτικά, ήρθαν σαν βάλσαμο. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Είχα κάνει τόσες απόπειρες, που κατά κάποιον τρόπο «σώθηκα». Έλεγα ότι τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να πονάω. Απόπειρες έκανα από 8 ετών», ανέφερε έπειτα.

Και συμπλήρωσε: «Το 1986 σταμάτησα να γελάω, στα 23 μου χρόνια. Εκεί άρχισε και η πολύ σοβαρή χρήση των ναρκωτικών και κράτησε 6 χρόνια όλο αυτό. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα δεν υπήρχαν τέτοιες ομάδες βοήθειας για να απευθυνθώ. Και η νομοθεσία για τα ναρκωτικά ήταν τότε πολύ διαφορετική, εξ ου και η ιστορία που μ’ έπιασαν κι έπεσα στο κενό από το δικαστήριο. Γι’ αυτό και δεν μπήκα φυλακή. Μου έβγαλε ο αστυνομικός τις χειροπέδες, πήγα να χαιρετήσω τη μητέρα μου και έτρεξα. Δεν μπόρεσε να με κρατήσει κανείς, του πατριού μου του έμεινε η τσέπη μου στο χέρι».

«Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από τους ειδικούς. Αυτό που λένε «εγώ αν δεν το περάσω μόνος μου δεν γίνεται» ξεχάστε το, δεν υπάρχει», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share