Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το γνώριζαν ελάχιστοι: Αυτός ήταν ο λόγος που είχαν χωρίσει Άντζελα Δημητρίου και Στηβ Κακέτσης

Το είχε αποκαλύψει ο επιχειρηματίας

26 Μαΐου 2023 10:32
Το γνώριζαν ελάχιστοι: Αυτός ήταν ο λόγος που είχαν χωρίσει Άντζελα Δημητρίου και Στηβ Κακέτσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Στηβ Κακέτσης είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα, που δυστυχώς είχε λήξει άδοξα. Μάλιστα, ο λόγος που είχαν χωρίσει είχε γίνει γνωστός σε ελάχιστους ανθρώπους από το περιβάλλον τους. Αν και η τραγουδίστρια τον αγάπησε πολύ, δεν κατέστη εφικτό για κάποιους λόγους να παραβρεθεί στην κηδεία του.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία απέκτησαν ένα γιο. Ο έρωτάς του όμως για την Άντζελα Δημητρίου τον έκανε να χωρίσει από την ηθοποιό.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη.

Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο

«Ράγισε» καρδιές η Άντζελα Δημητρίου: Το σπαρακτικό αντίο στον Στηβ Κακέτση και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

«Ράγισε» καρδιές η Άντζελα Δημητρίου, η οποία είπε το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον Στηβ Κακέτση και έφερε στην επιφάνεια αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του.

Την ίδια ώρα και η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη, τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε για τον Στηβ Κακέτση:

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Άντζελα Δημητρίου:

Αδημοσίευτες φωτογραφίες Άντζελας Δημητρίου - Στηβ Κακέτση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share