Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τη Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό»

Ποιος την έβαλε στο στόχαστρο;

25 Μαΐου 2023 14:53
Σάλος με τη Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικράτησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου, ο οποίος δήλωσε πως η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, με αφορμή ένα σχόλιο που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή. Με την ευκαιρία, αυτοί ήταν οι 2 άντρες που σημάδεψαν τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται το θέλουν οι ίδιοι», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο», σχολίασε αμέσως μετά.

«Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω», τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η Ρένα Πιττακή, που για μένα ήταν η μεγάλη ηθοποιός, την είδα στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» να κάνει την μισόγυμνη αλκοολική γκουβερνάντα. Για μένα η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις. Μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου», καταλήγει ο σχεδιαστής.

Εξάψαλμος Νίκου Αποστολόπουλου για Βίκυ Καγιά: «Είναι Κρουέλα! Είναι μία που σκούζει και φωνάζει» (Video)

Άλλη μία συνέντευξη «κόλαφο» παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με το GNTM. Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς, βρέθηκε στα «Fashion tv World’s Excellence Gala» στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στην πρεμιέρα του GNTM ρίχνοντας τα πυρά του στην Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τη φωνή της Καγιά τη βρίσκω εξωφρενικά άσχημη, τα χασκόγελά της… Είναι Κρουέλα η Καγιά, είναι μία που σκούζει και φωνάζει. Το GNTM είναι άχρηστο, αλλά έχει τόσα άχρηστα η τηλεόραση. Ο Γιώργος Καράβας στην ηλικία του δεν είναι για αναβαθμίσεις, είναι ένας από όλους για κατανάλωση και μετά για απόσυρση» είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Σε ερώτηση για τον Άγγελο Μπράτη που οι φήμες τον θέλουν να συμμετέχει στον νέο κύκλο του J2US είπε:

«Θα πάει να τραγουδήσει, αυτό λέγεται επόμενο βήμα; Αυτό είναι… να κατρακυλήσω από τη σκάλα και να μην σηκωθώ ποτέ. Δεν είναι συνάδελφός μου! Η Κάλλας με μια τραγουδιάρα στην Ελλάδα είναι συνάδελφοι;» τόνισε.

«Πυρά» εξαπέλυσε και για το Love Island που έρχεται στον ΣΚΑΪ. «Αν μπορεί να μείνει στην Τενερίφη για την υπόλοιπη ζωή της, θα είναι μια χαρά εκεί. Το Love Island θα είναι χειρότερο από το Bachelor».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share