Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ανοιχτοχέρηδες» Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Αυτό το «παλάτι» έγραψε ο Ματέο στη Μαρίνα - Όλη η περιουσία που κληρονομεί το στερνοπούλι τους (photo)

Όλα για χάρη της μικρής τους

24 Μαΐου 2023 14:13
«Ανοιχτοχέρηδες» Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Αυτό το «παλάτι» έγραψε ο Ματέο στη Μαρίνα - Όλη η περιουσία που κληρονομεί το στερνοπούλι τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά «ανοιχτοχέρηδες» φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο, καθώς το «παλάτι» που έγραψε ο Ματέο στη μικρή Μαρίνα είναι ονειρικό, ενώ η περιουσία που κληρονομεί το στερνοπούλι τους εντυπωσιάζει.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» και όπως καταλαβαίνουμε από την εικόνα, πρόκειται για το ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η μοναδική κληρονόμος από την πλευρά του Ματέο, καθώς είναι το μοναδικό παιδί που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα. Με την ευκαιρία, αυτή τη σχέση έχουν σήμερα Γιάννης Λάτσιος και Ματέο Παντζόπουλος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Ελένη Μενεγάκη: Η απίθανη αποκάλυψη που έκανε για την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου

Πριν μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει μια απίθανη αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου, τη Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε τον χρόνο στην περίοδο που ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα, δηλαδή το 2015 και ρώτησε τον Βασίλη Καλλίδη, αν θυμάται τις μακαρονάδες που της έφτιαχνε και για πρωινό και για μεσημεριανό. Με την ευκαιρία, δείτε πώς θα μοιράσει την περιουσία της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στα ζυμαρικά κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της, συνεπώς τι καλύτερο από μακαρονάδες δια χειρός Βασίλη Καλλίδη.

«Βασίλη μου, πόσες χαρούμενες τηλεοπτικές στιγμές έχουμε ζήσει μαζί; Θυμάσαι τις μακαρονάδες που μου έφτιαχνες για πρωινό και μεσημεριανό στην εκπομπή, όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share