Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαρί Κωνσταντάτου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν της - «Δύσκολα θα...»

«Δεν έχει νόημα να...»

23 Μαΐου 2023 23:39
Μαρί Κωνσταντάτου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν της - «Δύσκολα θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρί Κωνσταντάτου είχε παραχωρήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Hello πριν καιρό, μιλώντας για την χρυσή εποχή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ποια ήταν η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν;

Με την ευκαιρία, κανείς δεν θυμάται με ποιον τραγουδιστή είχε σχέση πριν γνωρίσει τον Μίνωα Κυριακού.

Πώς νιώθετε που ζήσατε τη χρυσή εποχή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης;

Δεν σκεφτόμουν τότε ότι ήταν χρυσή εποχή. Δεν το γνωρίζαμε άλλωστε. Τώρα ξέρουμε και κάνουμε τη σύγκριση. Εγώ έκανα μια δουλειά που αγαπούσα με συνέπεια και σεβασμό. Το ίδιο κάνω και τώρα.

Πόσα απ’ όλα αυτά που ζούσατε ούσα δίπλα σε έναν μυθικό επιχειρηματία αντικατοπτρίζονται στο σήμερα;

Κάθε εποχή είναι διαφορετική. Σημασία έχουν οι γνώσεις, οι εμπειρίες που αποκτά κάποιος και πώς τις αξιοποιεί μεγαλώνοντας. Προσπαθώ πάντα να παίρνω τα καλύτερα στοιχεία των ανθρώπων και να τα ενσωματώνω στην καθημερινότητά μου.

Μαρί Κωνσταντάτου
Μαρί Κωνσταντάτου

Όταν σκέφτεστε το παρελθόν, ποια συναισθήματα σας πλημμυρίζουν;

Δύσκολα θα ανατρέξω στο παρελθόν. Ειλικρινά, είμαι άνθρωπος που ζει το τώρα, στο σήμερα. Αυτό ισχύει και για το μέλλον. Δεν το φαντάζομαι κάπως.

Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι;

Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν. Προτιμώ να σκέφτομαι πώς θα βελτιώσω το παρόν.

Κόλαφος η Μαρί Κωνσταντάτου: «Στην αρχή της σχέσης με τον Μίνωα Κυριακού...»

Η Μαρί Κωνσταντάτου έμεινε για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μίνωα Κυριακού, ενώ σήμερα βιώνει την ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Κεντ.

Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον μεγιστάνα των media και είχε αναφερθεί στην λάθος αντιμετώπιση που είχε στην αρχή του έγγαμου βίου.

«Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποια είμαι πραγματικά».

Μαρί Κωνσταντάτου Μίνωας Κυριακού

Και συνέχισε: «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις».

Τέλος: «Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share