Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νότης Σφακιανάκης: «Έχει αποσυρθεί από όλους και από όλα!» - Που βρίσκεται και ποιες είναι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

«Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ανθρώπους, ή μπορεί να ντρέπεται να… γιατί ακούστηκαν και διάφορα, τότε με τις …, με τα όπλα…»

20 Μαΐου 2023 12:51
Νότης Σφακιανάκης: «Έχει αποσυρθεί από όλους και από όλα!» - Που βρίσκεται και ποιες είναι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πιο στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια για το πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής. Παράλληλα, δείτε εδώ την αμήχανη στιγμή του Γιώργου Νταλάρα όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Σάκης Πιλάτος, drummer του Νότη Σφακιανάκη για 28 χρόνια, επεσήμανε πως ο τραγουδιστής είναι καλά, αλλά πιθανόν να έχει «εξαφανιστεί» γιατί στενοχωρήθηκε από κάποιους ανθρώπους. Ακόμα, τόνισε ότι έχει επαφή με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά του.

Νότης Σφακιανάκης - Που βρίσκεται και ποιες είναι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά.

Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση όπως παλιά που ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήμασταν φίλοι και να κάνει μία περιοδεία, να κάνει μία συναυλία δωρεάν στην Αθήνα στο Ειρήνης και Φιλίας. Κάπου, από τα χρήματα αυτά ένα εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα να κατεβάσει το μικρόφωνό του, όπως του αξίζει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Σάκης Πιλάτος ανέφερε για τον Νότη Σφακιανάκη: «Οικονομικά είναι καλά. Οικονομικά μπορεί να έχει πολλά λεφτά, αλλά και πάρα πολλά έξοδα. Όταν έχεις 14 αυτοκίνητα υπερπολυτελείας, όταν έχεις μία βιλάρα… Το μόνο που εύχομαι, είναι να είναι καλά. Να είναι καλά μόνο».

«Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ανθρώπους, ή μπορεί να ντρέπεται να… γιατί ακούστηκαν και διάφορα, τότε με τις …, με τα όπλα… Ο Νότης ήταν έτσι πάντα σαν άνθρωπος και πριν γίνει διάσημος.

Ό,τι αισθανόταν, το έλεγε. Ό,τι τον ενοχλούσε, το έλεγε. Δεν σκεφτόταν τις συνέπειες. Δηλαδή, έμπαινε πολιτικός μέσα στο μαγαζί με 3.000 κόσμο και τον έκραζε. Έτσι είναι ο Νότης, τι να κάνουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο στενός του συνεργάτης στον ΑΝΤ1.

Όσο για την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του, ο Νότης Σφακιανάκης έχει επαφή μαζί τους αλλά δεν μένουν μαζί, σύμφωνα με τον Σάκη Πιλάτο. «Δεν μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή μισή, οπότε μιλάνε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share