Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια ο γάμος, η Κατερίνα καταλαβαίνει τι...»

Τι εξομολογήθηκαν για τη συνεργασία τους;

19 Μαΐου 2023 12:35
Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια ο γάμος, η Κατερίνα καταλαβαίνει τι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Οι δυο τους ήταν αποκαλυπτικοί, μιλώντας για το γάμο, ο οποίος, όπως είπαν, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ. Καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι επικοινωνούμε με πολύ λίγο κόπο. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τη Βάσω Λασκαράκη.

Εφαρμόζουμε τα πάντα στο δευτερόλεπτο. Το καλό του να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου είναι ότι επικοινωνείς εύκολα. Το κακό ίσως είναι η καθημερινή τριβή, αλλά μέχρι στιγμής, δεν μας έχει κάνει κακό».

Αναφορικά με την κόρη του και το ενδεχόμενο ενός γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού, ανέφερε: «Είμαι τρελαμένος με την κόρη μου, καταπληκτικό κορίτσι. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια ο γάμος, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα σαν μυστήριο. Μια συμβίωση είναι ένας γάμος».

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε για τον σύντροφό της στον ρόλο του σκηνοθέτη. «Νιώθω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και μου αρέσει να τον βλέπω πίσω από τις κάμερες. Δεν θα του γκρίνιαζα, αν δεν με επέλεγε να παίξω στην ταινία, γιατί άλλα είναι τα προσωπικά κι άλλα τα επαγγελματικά», δήλωσε.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, είπε: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ζηλιάρα, αλλά συνειδητοποίησα ότι η ζήλια δεν έχει αξία. Ζηλεύουμε, δεν ζηλεύουμε, αν είναι θα τον χάσουμε, είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Δεν μου λείπει ο γάμος, δεν νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share