Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκιά μανούλα η Ιωάννα Τούνη: «Γουλίτσες παντού...» - Η τρυφερή φωτογραφία της influencer να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της

Προχώρησε σε ακόμα μια ανάρτηση θέλοντας να κάνει ένα παραλληλισμό της πραγματικότητας και του Instagram

18 Μαΐου 2023 13:50
Γλυκιά μανούλα η Ιωάννα Τούνη: «Γουλίτσες παντού...» - Η τρυφερή φωτογραφία της influencer να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και πέντε μήνες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας στο πλευρό της τους δύο άντρες της ζωής της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μονάκριβο γιο τους. Παράλληλα, οι τελευταίες μέρες δεν είναι τυχερές για την Ιωάννα Τούνη καθώς τη δάγκωσε ο σκύλος τους και επισκέφτηκε αμέσως το νοσοκομείο, ενώ τράκαρε οδηγώντας το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της

Η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Πέμπτης 18/5 δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να θηλάζει τον γιο της, ενώ παράλληλα στέλνεις την καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγα λεπτά αργότερα, η τρυφερή μανούλα προχώρησε σε ακόμα μια ανάρτηση θέλοντας να κάνει ένα παραλληλισμό της πραγματικότητας και του Instagram, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχει όρεξη να ντύνεται ωραία σαν νέα μαμά.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της

Δε ντράπηκε και το έκανε: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέταξε στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη τη λερωμένη πάνα του γιου τους

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όπως όλα δείχνουν η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν πολύ τον ρόλο τους ως γονείς και δεν παραλείπουν να μοιράζονται πολλές από τις στιγμές με το «νουνίτο» τους στα social media.

Ο 3,5 μηνών γιος τους τούς έχει πάρει τα μυαλά, ειδικά τώρα που αρχίζει να μιλά – με τον δικό του τρόπο.

Βέβαια, οι υποχρεώσεις και των δύο είναι πολλές με ένα μωρό στο σπίτι. Ανάμεσα σε αυτές και η αλλαγή της πάνας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έριξε στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη τη λερωμένη πάνα του γιου τους!

Το απόγευμα της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπου ενώ η ίδια προσπαθεί να κάνει ένα story εκείνος παίρνει τη λερωμένη πάνα του γιου της και… της την ακουμπά στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα να σου δείξω την πρώτη φωτογραφία του γιου μου και δεν μπορούσα» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση για την μητέρα της (photo)

Ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ τους

Ιωάννα Τούνη: «Έλα ρε μωρό μου με την πάνα…».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Του γιου σου είναι….».

Ιωάννα Τούνη: «Εντάξει του γιου μου είναι ρε μωρό μου δεν χρειάζεται να το φάω».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Λίγο τσισινιιι…».

Δείτε το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share